2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ازمایش بده دوباره. بیش از حدش باعث سنگ کلیه میشه ولی حتما خیلی پایین بوده ک دکتر بهت گفته بخوری. ...

اره...اینبار رفتم پیشش باهاش مشورت میکنم...حالا دردسر نشه برام خداکنه

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

کم استرس دارم😣😣😣اینم اضافه شد...هنوز هیچی نخریدم برا جوجم وقتیم نمونده برام😥😥

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

نترس اگه قرار بود نخوری می‌گفت بهت دیگه 

اره دلم به همین خوشه...من هروز دارم مصرف میکنم د۳،مولتی و اهن رو

یه سوال من شنیدم مولتی ویتامین باعث وزن گرفتن بچه میشه این درسته؟چه دارویی بخورم بچه وزنش زیاد میشه؟

اره...اینبار رفتم پیشش باهاش مشورت میکنم...حالا دردسر نشه برام خداکنه

ن نگران نباش دکترا خودشون صلاحتو بهتر میدونن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑