2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 63 پست
سلام اينم از اولين پست من 😊 ايفون ٧دارم خوبه  دلم ايفون ايكس ميخواد ولي پول ندارم😂🤦🏻‍♀️

خوش اومدی  منم ایفون دارم ببخسید دوربین جلوَش نمیاد دیروز بردم یه جا گفت باید لنزش عوض شه  ولی میخوام ببینم فلش کنم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوشی سامسنوگ A30 دارم ۲۰۱۹ دوماهه که گرفتم راضیم ازش😃😃😃

A20یاA10چطوره...همسرم میگه A30با اثر انگشته که یکم اگه خراب شه دیگه درست نمیشه..اره؟؟قیمتشم3900000تومنه

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
خخخ خودم نخريدم كادو تولدمه  سال ٩٥

جونی به به من بخاطر ایفون ایکس...خخخخخخخخ

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
خوش اومدی  منم ایفون دارم ببخسید دوربین جلوَش نمیاد دیروز بردم یه جا گفت باید لنزش عوض شه   ...

نميدونم عزيزم اطلاعي ندارم 

ولي واس منم بعضي وقتا بعد چند ثانيه مياد رو حالت سلفي 

من سامسونگ a7 2018 دارم، راضیم، مخصوصا از حافظه داخلیش که ۱۲۸ گیگه و هرچی دلم بخواد بدون دغدغه پرشدن ...

کی خردیدیش؟ چند خریدی؟ و الان قیمت حدود چقدر میتونه باشه؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
برا من که عالیه هم اثر انگشت داره هم قفل تشیخص چهره

اون موقع برا من هی قفل میکنه نمیشناستم..باید بدون ارایش بزارم..خخخخخ

اندروید ۹ حافظه ۳۲ گیگ

مارکش چیه؟ قیمتش چنده؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍