2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه و با سیاست

135 بازدید | 7 پست

سلام

خانموما من یه برادر دارم و چند تا خاله و عمه و دایی... 

رفت و آمدم ن بیشتر با خاله هاس.. هر کدوم یه دختر دارن... یکیشون که بزرگتر از همه س دخترش ازدواج کرده... بقیه دختر پسرا مجردن

منم متاهلم

حالا این خاله ی بزرگ چند باری که دعوت کرده خاله ها و دایی ها رو، به من که میرسه به مامانم میگه که به منم برسونه دعوتش رو و خودش هیچوقت مستقیم به من زنگ نزده... منم چون جلو شوهرم که غریبه س آبروداری کردم همیشه گفتم خاله م خودش ما رو دعوت کرده و زنگ زده... 

حالا اینبار پسرش از سربازی اومده زنگ زده به همه، منم تو ماشین کنار مامانم بودم زنگ زد گفت دخترتم بگو، منم چون از قبل پیش مامانم گلایه کرده بودم، مامانم گفت صبر کن گوشی بدم خودش

حالا میگه همه دعوتن شمام اگه دوسدارین بیاین

حالا برعکس مامان من همیشه به دختر خالم زنگ میزنه و دعوت میکنه.... 

حالا شما بگید من چکار کنم هنوز چیزی به شوهرم نگفتم فردا میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حق داری منم بدم میاد جای خودم به اطرافیانم بگن همه دعوتن! خوب یجوری متوجهش کن وقای زحمت میکشه درستش اینه که به همه مدعوین خودش زنگ بزنه شما الان مستقل شدی طبیعیه که توقع احترام داری

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

خوب شاید چون خاله ات هست و بهت نزدیکه،فکر میکنه که نیاز به این تشریفات نیست.

ایت دفعه رو که برو ولی دفعه های بعد بهش بگو خاله شوهرم نمیاد میگه خاله ات باید مستقیم ما رو دعوت میکرد و اینجوری بهمون یی احترامي شده و...یاد میگیره لااقل بخاطر شوهرت آداب رو به جا بیاره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز