یلدا۸۴ مدیر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 عنوان روکش دندان | مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 36 پست سلامخانمایی که روکش دندون انجام دادید احساس نمکنید دندون لق هست هنوز. من دیروز انجام دادم احساس میکنم دندون بالاست و لقه مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته 1398/04/25 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4251 ببخشید شنا چندتا روکش کردیدو چن سال هست من ۵ تا دارم بستگی داره چه دکتری کار کنه من ی روکش دارم ۱۲ ساله آخ نگفته خود دکتر گفت ی جوری میچسبونم که تا آخر عمر تو دهنت بمونهولی دو تا دیگه بعد از دو سه سال شایدم بیشتر شل شد رفتم دوباره چسب زدن
مهرنازم عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1311 هزینه خیلی بالاست دیگه خجالت میکشم از بابام پول بگیرم منم دقیقا
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 من ۲۰ سالمه ۱۶تا دندون پروعصب کشی سه تا روکش من فقط دوتا جلویی بالا وپایین سالمن بقیه یا پرن یا عصب انروزم رفتم دکتر ،دوتا دندون قبلا یه دکتر دیگه پر کرده بود خوب پر نکرده بود دندونام کامل خراب شده بودن مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 من ۵ تا دارم بستگی داره چه دکتری کار کنه من ی روکش دارم ۱۲ ساله آخ نگفته خ ... کدوم شهر مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
جهانن عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 499 من ۲۰ سالمه ۱۶تا دندون پروعصب کشی سه تا روکش من فکر کنم به چهل برسم یک دست دندان شیک و مجلسی باید سفارش بدم 😆😆😆😆
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 من فکر کنم به چهل برسم یک دست دندان شیک و مجلسی باید سفارش بدم 😆😆😆😆 من بدتر گاهی اوقات میگمکاشکی مصنوعی بزارم خستع شدم هرروز تو مطب دکتر مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 ۳۳ سالم هست ۷ تا روکش دارم حدود ۱۸ تا دندان عصبی کشی شده 💣💣💣💣💣 ببخشید دندون که روکش شده چجوری باید مواظبش باش منظورم خورد وخوراکه ومسواک ونخ دندون زدنه مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4251 ۳۳ سالم هست ۷ تا روکش دارم حدود ۱۸ تا دندان عصبی کشی شده 💣💣💣💣💣 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهانن عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 499 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر بی کیفیت بودن جنس دندان مراقبت نکردن و بارداری
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4251 به خاطر بی کیفیت بودن جنس دندان مراقبت نکردن و بارداری ای بابا منم دندونام موقع بارداری اولم داغون شدپس حداقل پول برای ایمپلمت پس انداز کن من خودم دیگه یکی ازدندونام بعد از طی همه این مراحل در حال مرگه تو هفته آینده میرم ایمپلنت اصلا نمیتونم جای خالیش رو تحمل کنم😢😢😢😢
جهانن عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 499 ای بابا منم دندونام موقع بارداری اولم داغون شد پس حداقل پول برای ایمپلمت پس انداز کن ... من نمیزارم دندان به مرگ برسه میرم درستش میکنم
مهربانو۱۹۱۶ عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4251 ببخشید دندون که روکش شده چجوری باید مواظبش باش منظورم خورد وخوراکه ومسواک ونخ دندون زدنه اون دندون دیگه مراقبت نمیخواد فقط باید مواظب باشی دور و بر چسبش روزنه ایجاد نشه مواد غذایی بره زیرش
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 من نمیزارم دندان به مرگ برسه میرم درستش میکنم ایمپلنت چیه مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
یلدا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 اون دندون دیگه مراقبت نمیخواد فقط باید مواظب باشی دور و بر چسبش روزنه ایجاد نشه مواد غذایی بره زیرش& ... ببخشید روزنه چجور ایجاد میشه مگه مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته