2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 103 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها چراسیب زمینی هان قشنگ برشته نمیشه 😐چطوری سرخشون کنم 

سیب زمینی که خلال کردی ده دقیقه داخل ظرف پراب بذاربعدابکش کن بعدابش رفت با دستمال کاغذی اشپزخانه خشک کن توتابه که روغت داغ اومده بریز سریع هم بزن بعدروشون بانمک دون نمک بپاش بعد هرچنددقیقه هم بزن تابرشته بشن

من باردارم از صبح حال نداشتم چیزی درست کنم از گرسنگی همش شیر خوردم ومیوه الانم ضعف کردم تو رختخوابم ...

عزیزززم😘نی نیت سالم باشه🙈❤

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
باش امتحان میکنم.خداکنه خوب دربیاد😂😂عجب کدبانویی ام

عزیزم چندتا نکته رو واسه سیب زمینی سرخ کردن رعایت کن 

یکی اینکه روغنت کم نباشه

روغنت داغ شده باشه

قابلمه ات گود باشه

سیب زمینی هاتو خلال هاشو درشت ترکن

تو یه ماهیتابه در دار بریز سیبارو و درشو ببند و اصلا هم نزن چون شکلش به هم میریزه،بذار بخارپز بشه

و همون اول پختش بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کن

نوش جون گلم😘😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
نوش جان عزیزم😘

ممنون فدات

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

من شوهرم ناهار سرکارش بوده

منم ساعت ۶ یه چیزی خوردم سیرم

الانم همسر رفته فوتبال،هروقت از تمرین میاد کم شام میخوره

شاید اصن درست نکنم 😜 اگرم درست کنم دوتا بادمجون سرخ میکنم،به همراه گوجه😋جفتمون عاشقشیم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
اینم غذای ما منتظر آقامونم ..گفته سر کوچه 😍

به به به چه کردی 

همه رو دیونه کردی❤

نوش جونتون عزیزم😘

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا