2777
2789
عنوان

قضاوت زود هنگام

276 بازدید | 37 پست

تو یه تاپیکی یه خانومی یه متن گذاشت که زنی با لحن کتابی قربون صدقه ی شوهرش رفته بود. بعد از اونجا که لهجه ی افغان ها پارسی کهن و شبیه کتابی هست. خیلی ها گفتن این صددرصد افغانه. چه بی کلاسه. چه دست شوهرش زشته. چه ضایعس.زنای افغان برده ی شوهر هستن. تند تند توله میارن. یکی هم ایموجی ماسک به دهن گذاشت جلو کلمه ی افغان.....خلاصه توهین بود که می بارید. بعد اخر تاپیک معلوم شد خانم ارومیه ای بوده. و افغان ها قربانی قضاوت زودهنگام شدند. یاد سالها قبل افتادم که خفاش شب را می گفتند افغان هست و مردان افغان را در کوچه و خیابان کتک میزدند. اخر معلوم شد ایرانی بوده....اخه چرا قضاوت زودهنگام چرا؟

اصن قضاوت زود هنگام 

اصن اون خانم افغان

آیا این حق توهین ب کسی رو میده؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان اون زنه تو اینستارو میگی بدبخت همه سایت حمله کردن بهش چرا اینقدر به شوهرت محل میدی

نه همینجا تو پربازدیدا بود 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

چي بگم!!!

وقتي تاپيك ميزنن خودم فارسم ميخام مثلا با كرد يا ترك يا لر ازدواج كنم به نظرتون خوبه بعد يه سري ميان بد ميگن و ميگن نه اصلااااا قوميت ها بايد با خودشون ازدواج كنن، وقني به كسي كه از كشور خودشونه رحم نميكنن و نگاه سطح بالا دارن شما ميخاي براي افغان ها ارزش قائل باشن؟