2777
2789
عنوان

عید قربان شوهرم برام انگشتر خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 87 پست

من که این رسمهاراگذاشتیم کنارچون م خوده شوهرم بایدخرج میکردهم مارسم داریم جاش راپس بدیم 

بعدمامشکل نداشتیم ولی خانواده شوهرم فقط میامدن میخوردن ومیرفتن یک شیرینی هم نمیخریدن همه خرجش باشوهرم بود

شمارسم نداریدبراشوهرت الان ربع سکه ببری براعیدی ازاین مطمعن شوپس فردانگن فقط عیدی گرفتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما رسم داریم یا گوسفند یا یه تیکه طلا که مادر شوهرم اصلا به روی خودش نمیاورد به شوهرم گفتم اگه نگی ...

عجب مادر شوهره بیخودی

تیکر عروسیمه😍هشتم اذر 98برام دعا کنید خوشبخت شم

من عقد بودم شوهرم یه انگشتر برام اورد..یه پاکت شیرینی...همونم من دوست نداشتم بیارن این رسما چیه اخه مسخره بازیه مال زمانی بود که مردم داشتن نه الان که طرف بتونه زنشو ببره خونه ش هنر کرده.

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
گوسفندو چجوری میبرن؟  زنده میبرن بنطرت؟😂 یا میکشن؟ بعد کشته شده ش رو چجوری حمل میکنن؟از سرو ...

زنده دیگه😕😕بعد عروس خانوم چوب میگیره دستش و گوسفندو میبره چرا😂😂😂😂

فان# نیاین منو قورت بدینا😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
واسه من اوردن . یدونه . البته من واسه سال ۹۳ بودم 

چه باحال...چیکارش کردی بعدا؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من که این رسمهاراگذاشتیم کنارچون م خوده شوهرم بایدخرج میکردهم مارسم داریم جاش راپس بدیم  بعدما ...

نه ما برا پسر چیزی نمیبریم فقط تو محضر یه دونه سکه تمام بهش میدیم و اونام سرویس کامل دادن.عیدم براش پیرهن و شلوار و کفش و لباس زیر و شیرینی بردیم اونام گوشت و برنج و اجیل و زنجیر طلا و ۲ دست مانتو ۲ دست لباس مجلسی...لباس خونگی کیف و کفش لوازم ارایشی و شلوار و ۳ تا سارافن و با شیرینی و میوه برام اوردن

تیکر عروسیمه😍هشتم اذر 98برام دعا کنید خوشبخت شم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز