2777
2789
عنوان

پول قرضی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 35 پست
منم همین فکری میکنم ولی پدرم قبول نمیکنه

البته تو این شرایط معلوم نیست یهو دیدی رفت بالا. چرا وام نمیگیرین

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

نههههه من بودم هرگز اینکارو نمیکردم چقدددد یاروو رنده نیم کیلوی اون الان میشه این قیمت بعدش تو بایددد بذاری روشو نیم ک طلا بدی این داره سود پولشم ازت میگیره بعضیااا چقددددددددددد ای خدااا محتاج اینجور ادما نشیم ای خداااااا

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون طلا میده 

طلا میخواد

شما باید برای پس دادنش بری همونقدر طلا بخری که چون نو هست سود و اجرت و مالیات میاد روش

مثلا اگه طلاهای اون خانوم رو فروختی 50 میلیون

باید 70 میلیون طلا بخری پسش بدی

به اون خانوم فقط همون مقدار طلا رو دادی ولی خودت 20 میلیون ضرر کردی

از کسی قرض بگیر که پول بده و پول هم بخواد 

یا وام بگیرید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نههههه من بودم هرگز اینکارو نمیکردم چقدددد یاروو رنده نیم کیلوی اون الان میشه این قیمت بعدش تو بایدد ...

عزیزم درست فکر کن

اون خانوم نیم کیلو طلا میده مگه بیشتر پس میگیره؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پس خوب تحقیق کن بی گدار ب اب نزنین ادم خوب کم نیس اما هم ادم نامرد ک فقط بفکر منفعت خودشه خیلیه

اره دقیقا  

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
نههههه من بودم هرگز اینکارو نمیکردم چقدددد یاروو رنده نیم کیلوی اون الان میشه این قیمت بعدش تو بایدد ...

چه رندی؟ بدبخت حق داره، فردا اومدیم طلا شد گرمی یک تومن، چه خاکی تو سرش بریزه؟ پول اضافه که نخواسته 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
عزیزم درست فکر کن اون خانوم نیم کیلو طلا میده مگه بیشتر پس میگیره؟ 

بچه ها اقاست خانوم نیست

مثل اینکه مالیات میگیرن نمی‌دونم منم جزئیاتو

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
بچه ها اقاست خانوم نیست مثل اینکه مالیات میگیرن نمی‌دونم منم جزئیاتو

اهان

یعنی پول داره ولی طلا میده؟ کارش اینه؟ 

نگیر ازش عزیزم

فکر کردم خواهری.. خاله ای.. عمه ای کسی هست

عزیزم درست فکر کن اون خانوم نیم کیلو طلا میده مگه بیشتر پس میگیره؟ 

خب نیم کیلو طلای اون طرف الان بشه ۱۰۰ تومن بعدش که بخواد به طلا برگردونه بیشتر از صدتومن باید بده تازه اونم تواین مملکت که یه چیزی یهو خیلی میکشه بالاااا 

چون اجرت ومالیات هم بهش میخوره دیگه 

پول بدی پول پس بدی بنظرم بهتره بازم

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .