2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 16 پست
خیلی سخته با وجود دیسک لاغر کردن چون نمیشه ورزش کرد ....میشه برنامه ات رو به من بگی چیکار کردی؟

سلام ببخشید دیر جواب دادم زیاد نمیام سایت.. 

منم خیلی سختم بود. اول از همه برنج نهارم نصف کردم یه قاشق برنج بخور پنج قاشق سالاد بدون سس دو باره برنج بعد پنج سالاد تا بشه ده قاشق برنج و تمام.. نوشابه و دلستر و شیرینی جات حذف کن. اگه شیرینی دلت خواست فقط عسل.. من شامم یه کاسه بزرگ سالاد خیار گوجه هویج و کلم و گوجه و یه دونه گردو و یه قالب کوچیک پنیر. همین. صبحونه هم نون قد کف دست.. لبنیات کم چرب.. اصلی ترین عامل لاغریم پیاده روی بود. روزی یک ساعت پیاده روی اروم. من کمرم درد میکرد مجبور بودم مسکن بخورم و برم پیاده روی. چهار ماه طول کشید شدم 67کیلو.. حتما قبلش لاغر کن. چون تو باردای من استراحت مطلق بودم شدم 88کیلو.. اگه کم نمیکردم قبلا81بودم تو بارداری صد میشدم که وحشتناک میشد.. من انگیزم بچه بود. بگو باید کم کنم... در ضمن برای دیسک کمر تزریق ازن به داخل دیسک خیلی عالیه. من زدم دردام اگه ده بود شد چهار.. حتما امتحان کن. گاز ازن میزنن توی دیسک کمر. عالیه. بازم میخوام بزنم.. مسکنها هم دیکلوفناک خوبه و پماد منتورافورت برای دردهای عضلانی. امیدوارم بزودی بارداری خوبی داشت باشی. 

خوشحالی یعنی ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷