من دو تا دختر داشتم .. دیگه بچه هم نمیخواستم اون یه دختر داره فقط .. اون مسخرمون کرد وقتی بچه دومم دختر شد .. چند ماه پیشا برگشت گفت یه پسر بیارین من دوست دارم پسر داشته باشین ولی به حالت مسخره ... منم برگشتم گفتم افکار شما مال عهد بوق هس .. حالا خدا زد تو سرم باردار شدم اینم دختر هست .. حالا این و زنش از وقتی فهمیدن دارن از خوشحالی ذوق مرگ میشن .به حدی که اصلا تغییر رفتار دادن همش بگو بخند .
ببین دایی بابام خدا خیلی دوسش داشت بهش 5 تا دختر داده...خدا شاهده هر کدوم ک ب دنیا میان بیشتر ازقبلی خوشحالی میکنه...چی فکر کردن ک اینطور رفتار میکنن .شما خودت برخورد کن ..بهش بگو پسر شه یکی مث تو اشغال شه ؟؟؟ ک حتا شعور هم نداری چطور رفتار کنی؟؟
خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
اینا خیلی براشون مهمه زندگی ما اینقدر عقده این که نگین همش چششون تو زندگی ما هست.. منتظرن یجوری ما بین خونواده کوچیک بشیم خوشحال بشن انگار خوشبختیشون به بدبختی ما ربط داره .. اینا باهم قهر بودن از وقتی این قضیه فهمیدن با زنش اونقدر خوب شدن تا این حد
مطمعنم الان تو فکرن برن یکاری کنن صددرصد بچه پسر بیارن . چون مادرشوهرم پسر میخواد نوه پسری از طرف پسر میخوان .. مطمعنم میره ای وی اف میکنه تا منو ناراحت کنه
عمه ی منم پسرداشت زن عموم دوتادختر دیگه ام بچه نیاورد همش عمم پز پسرزاییدنشوبه زن عموم میداد... تاااااااا بچه هابزرگ شدن پسره فقط دستش جلوی پدرومادرش درازه چیزی ام به زنش بگن چندماه چندماه قهرمیکنه ولی دخترعموهام اننننقدر ازلحاظ مالی عاطفی هوای زن عمومو دارن که حدنداره.. خوشحال باش که خداسه تادختربهت داده بزرگ بشن میشن همدمو مدافعت.. اصلاااا به روی خودت نیار رفتارشونومیخوان دقت بدن... چون فکرمیکنن حساسی میخوان تحریکت کنن