سلام بچه ها من دیروز رفتم سونو انومالی توی سونو بهم گفتن نی نی پسره البته قبلش خودم حس میکردم و همه دور و بیامم بهم گفتن ک قراره بچه ت پسر بشه و اینا...بگذریم خلاصه ک همین ک فهمیدم جنسیتش چیه خوشحال شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله که پسر باشه چه خواهر شوهر بدی مگه هنوزم هست که بخاطر جنس پسر میرن زن دوم م ...
ولی من اصلا ناراحت نمیشم هرکسم بهم میگه خدا بهت پسر بده میگم من دوتا دختر دارم دیگه بچه نمیخوام ایشالا خدا ب خودت بده انقد دوست داری بیشتر برام تعجب آوره تا ناراحت کننده
چرا دوست دارن باید خوشحال باشین ک خانواده اتون مخصوصا خانواده همسرتون پسر دوست نیستن و توفشار ن ...
اخه میدونی نه ک دیروز خودم خیلی خوشحال بودم توقع داشتم بقیه هم خیلی خوشحال بشن شاید یکی دوروز دیگه برام مهم نباشه اصلا و به ناراحتیم فکر کنم خنده م بگیره...اخه کلا ادم پر توقع و ننری نیستم نمیدونم چرا الان اینجوری شدم هورمونام به هم ریخته
کارت اشتباه که انقد نازشو میکشی بخدا اینجوری اخلاقشون صد درجه بدتر میشه انگار طلبکاران از زن
چی بگم والا دلم نمیاد برنجونمش البته قبلنم ن رو میدادم ن بد بودم در جد متعادل بودم با دختر عمم چت عاشقانخ میکرد خیلی دلم تو این خانواده شکسته خیلی درد داره روزگارم
ولی من اصلا ناراحت نمیشم هرکسم بهم میگه خدا بهت پسر بده میگم من دوتا دختر دارم دیگه بچه نمیخوام ایشا ...
منم حرف مردم برا مهم نیست شوهرم برا بچه اول عاشق دختر بود فقط میگفت دختر باشه سر دومی میگفت هر چی باشه سالم باشه زیاد حرف پسر نمیزد ولی من میدونم ته دلش میخواد ی پسر داشته باشه ساله دیگه میخوام برم تحت نظر دکتر باشم که بچم پسر بشه انشالاه از اولم میخواستیم سه تا بچه داشته باشیم 😁😁😁
شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘