ديروز بي بي زدم مثبت شد ٢٨ موعده پريودمه كاملا پر رنگ پر رنگ حالا به من گفته بودن اين ماه باردار نميشم هر كار دلم خواسته كردم دويدم حلقه زدم انواع اقسام قرص حالا ميبينم باردارم الانم گهگاه درد دارم چه خاكي سرم بريزم چرا اينجوري شد اخه
اخه الان فك نكنم چيزي باشه هنوز به موعدمم مونده فك نكنم جنين تشكيل شده باشه
شما فقط سریع اسیدفولیک 5 شروع کن چون الان داره طناب نخاعی و سیستم عصبیش رشد میکنه شدیدا به فولیک احتیاج داره ، و اینکه متفورمین فولیک بدن تخلیه میکنه . پس زود برو بخر بخور
كيست ريز تخمدان بود pco نوشت حتي ميتونم عكس سونو مو بدم من ٢٨ خرداد پري شدم ١١ تير رفتم سونو دكتر گف ...
اون طبق شواهد نظرشو گفته . ۹۰ درصد با این شرایط حامله نمیشن . شما متفورمین بهتذساخته و تحرکت باعث از بین رفتن کیستت شده احتمالا و تنبلی تخمدانتو کم کرده که نینی تونسته تو رحمت جا خوش کنه .
دعا كن برام واقعا احتياج به دعاهاتون دارم ميترسم سقط بشه واقعا خيلي سخته چون گهگاهي درد دارم
نه بابا هیچی نمیشه . من پارسال نلخواسته با قرص جلوگیری اورژانسی باردار شدم چون نمیدونستم قلیون کشبدم یه عالمه قرص خوردم و زعفرون یه عالمه خوردم هیچیش نشد همینطوری چسبیده بود . الان در اصل جنینت ۱۰ روزشه و رویان اصلا کانکت نشده درست حسابی با بدنت که بخواد مواد توی خونت جذب کنه اینو دکتر بهم گفت چون منم نگران بودم . هیچیش نمیشه . فقط یه چیزی براش سمه اونم استرس. از الان رعایت کن فولیک بخور