2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست
خب متفورمین که برا بارداری خوبه، مترونیدازول و پنی سیلین که برا عفونت‌هاس هیچکدوم فکر نمی‌کنم مانع ب ...

اخه الان فك نكنم چيزي باشه هنوز به موعدمم مونده فك نكنم جنين تشكيل شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه الان فك نكنم چيزي باشه هنوز به موعدمم مونده فك نكنم جنين تشكيل شده باشه

شما فقط سریع اسیدفولیک 5 شروع کن چون الان داره طناب نخاعی و سیستم عصبیش رشد میکنه شدیدا به فولیک احتیاج داره ، و اینکه متفورمین فولیک بدن تخلیه میکنه . پس زود برو بخر بخور

کیستت چند سانت بود و چندتا که دکتر گفت حامله نمیشی؟

كيست ريز تخمدان بود pco نوشت حتي ميتونم عكس سونو مو بدم من ٢٨ خرداد پري شدم ١١ تير رفتم سونو دكتر گفت اصلا فوليكول بالغ نداري و بخاطر اين كيستاته تنبلي تخمدان گرفتي و اين ماه خبري نيست منم بردم دكترم متفورمين داد گفت اين ماه كه گذشت تو متفورمين بخور برا ماه بعد منم اومدم كلي رژيم غذايي و پياده روي تند و دويدن و حلقه و كمربند حرارتي ويبره استفاده كردم كه گفتن خوبه برا تنبلي تخمدان الان ديروز تست زدم ميبينم بله مثبته اونم پررنگ اخه چرا دكترامون انقد سهل انگارن اخه

شما فقط سریع اسیدفولیک 5 شروع کن چون الان داره طناب نخاعی و سیستم عصبیش رشد میکنه شدیدا به فولیک احت ...

باشه حتما عصر ميگيرم ميخورم والله ديگه به حرف دكترام اصلا اعتماد ندارم 

يه تست بزن عزيزم اصلا ديگه نميشه باور كرد 

هفته پیش پنجشنبه بود زدم منفی بود دیگه صبر کردم موعدم برسه ببینم چی میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

هفته پیش پنجشنبه بود زدم منفی بود دیگه صبر کردم موعدم برسه ببینم چی میشه

بيين من ٢٤ زدم موعدم ٢٨ پس ٤ روز رو نشون ميده بعدم اگه كيست ريز تخمدان داري متفورمين استفاده كن خيلي بهتره عزيزم ال دي كلا خوب نيست 

بيين من ٢٤ زدم موعدم ٢٨ پس ٤ روز رو نشون ميده بعدم اگه كيست ريز تخمدان داري متفورمين استفاده كن خيلي ...

نه کیست ریز نبود 4 سانت بود بهم قرص دزوسپتیو داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

كيست ريز تخمدان بود pco نوشت حتي ميتونم عكس سونو مو بدم من ٢٨ خرداد پري شدم ١١ تير رفتم سونو دكتر گف ...

اون طبق شواهد نظرشو گفته . ۹۰ درصد با این شرایط حامله نمیشن . شما متفورمین بهتذساخته و تحرکت باعث از بین رفتن کیستت شده احتمالا و تنبلی تخمدانتو کم کرده که نینی تونسته تو رحمت جا خوش کنه . 

اون طبق شواهد نظرشو گفته . ۹۰ درصد با این شرایط حامله نمیشن . شما متفورمین بهتذساخته و تحرکت باعث از ...

دعا كن برام واقعا احتياج به دعاهاتون دارم ميترسم سقط بشه واقعا خيلي سخته چون گهگاهي درد دارم

دعا كن برام واقعا احتياج به دعاهاتون دارم ميترسم سقط بشه واقعا خيلي سخته چون گهگاهي درد دارم

نه بابا هیچی نمیشه . من پارسال نلخواسته با قرص جلوگیری اورژانسی باردار شدم چون نمیدونستم قلیون کشبدم یه عالمه قرص خوردم و زعفرون یه عالمه خوردم هیچیش نشد همینطوری چسبیده بود . الان در اصل جنینت ۱۰ روزشه و رویان اصلا کانکت نشده درست حسابی با بدنت که بخواد مواد توی خونت جذب کنه اینو دکتر بهم گفت چون منم نگران بودم . هیچیش نمیشه . فقط یه چیزی براش سمه اونم استرس. از الان رعایت کن فولیک بخور