2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینش بده که😕

اره ولی این انگیزه شده برای شوهرم تا از پدرش پولدارتر شه به خون هم تشنه ان

شاید اگه از ارث‌محروم نمیشد الان شوهرم این انگیزه رو برای پولدار شدن نداشت

I am a queen because I have a cute mad king
اره ولی این انگیزه شده برای شوهرم تا از پدرش پولدارتر شه به خون هم تشنه ان شاید اگه از ارث‌محروم نم ...

اخی موفق باشید الهی عزیزم...اما اینکه میگی به خون هم تشنن خوب نیست که

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
پدرشوهرت خیلی پولداره؟ چراباشماقهره؟ دختر به این خوبی

قربونت برم خودت خوبی همه رو خوب میبینی

اره وضعش خوبه

با من مشکلی نداره با شوهرم قهره

قبل ازدواج ما یه دعوای خیلی شدید میکنن شوهرم ازون خونه جدا میشه و سریع تصمیم به ازدواج میگیره

این وسط فقط خوش بحال من شد که بلحره بعد ۳ سال به شوهرم رسیدم😂😂😂😂

قربونت برم خودت خوبی همه رو خوب میبینی اره وضعش خوبه با من مشکلی نداره با شوهرم قهره قبل ازدواج م ...

اخی عزیزم ان شااله خوشبخت باشین. این قهراهم ادامه پیدانمیکنه بلاخره یروزی کنارهم میشینن.

اخی عزیزم ان شااله خوشبخت باشین. این قهراهم ادامه پیدانمیکنه بلاخره یروزی کنارهم میشینن.

نه هیچوقت اشتی نمیکنن الان ۴ ساله که قهرن سری پیش هم تو مراسم مرگ پدر پدرشوهرم یه دعوای خیلی بدی باهم کردن

برام مهم نیست همه دوستام میگن خوش بحالت از شر پدرمادرشوهر راحتی

خدایی دوستات راس میگن😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔