2777
2789
عنوان

کارای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار روز در هفته اینطوریه که صبح شش بیدار میشیم بچه ها رو میبرم مهد یا برمیگردم خونه درس میخونم یا م ...

واقعا چقد دانشگاه خوبه همه چیز ادم سر موقع است من الان برنامم بهم ریخته تا دو میخوابیم ازونور تا صبح بیدار اصن یه وضع بدی😒😒😒

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من بارداربودم تازه فعالیتم رو زیادکردم پتومیدادم اتوشویی خونه تکونی کردم ۴۸تاپله ی بلند هم داشتیم تا ...

من لای پاهام تاول وگرمی بارداری زده نمیتونم زیادراه برم میسوزه جوری شده لای پاهام ک انگاری اب جوش ریختن انقدروحشتناک شده باهیچ پمادی هم خوب نمیشه دکترمم گفت تابارداریت تموم نشه خوب نمیشی

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘

نه و خرده ای بیدار میشم .دخترمو بیدار میکنم.صبحانه ش رو میدم.بدو بدو میریم کلاس شنا.منتظرش میمونم تو سالن.اون وسط کتاب و گوشی.بعد میایم دوش بگیره ناهار بخوره و اون تلویزیون من ولو.بعد یه کم بازی کنیم .بعد کارهای خوته و اماده سازی شام و ناهار فردا.بعد همسرن بیاد یه استراحت کوچولو.شام دخترمو میدم.سه تایی میریم کلاس اسکیت.برمیگردیم ده ونیم میگدره.سریع شام بخوریم قصه دخترمو بخونم بخوابه.بعد ظرف شستن و اینها و باز گوشی و خواب.این مال یه شنبه و  سه شنبه ما

من لای پاهام تاول وگرمی بارداری زده نمیتونم زیادراه برم میسوزه جوری شده لای پاهام ک انگاری اب جوش ری ...

شما تامیتونی عرق کاسنی بخور خنکه پاهات خوب میشه هندوانه بخور بروعطاری راهنماییت میکنه الرژی داری

من گرمیجات دوست داشتم توبارداری وخرما و اجیل وگاهی کاکائو‌وشیرینی میخوردم اما عرق کاسنی هم درکنارش میخوردم بچه ام زردی نگیره

گاهی عرق نعنا برای نفخ شکم میخوردم

الانم به پسرم عرقجات زیادمیدم

شنبه ها صبح بیدار میشیم کار خونه.خرید خونه ناهار.دخترم تی وی من ولو چهارو نیم میریم کلاس موسیقی هشت و نیم میرسیم خونه😑 شام و ناهار فردا و ... خواب.

دوشنبه و چهارشنبه آف هستیم صبح تا شب تو خونه ایم معمولا.پنج شنبه صبحها بدو بدو صبحونه بعد میریم کلاس سنگ نوردی دخترم خانوادگی.بعد ناهار بعداز طهر بیکار 

میریم بیرونی تئاتر کودکی جایی.جمعه ها میریم باغ پدرم.همسرم نجاری ما وقت گذرانی

شما تامیتونی عرق کاسنی بخور خنکه پاهات خوب میشه هندوانه بخور بروعطاری راهنماییت میکنه الرژی داری من ...

اره مرتب دارم عرق کاسنی تخم شربتی خاکشیرمیخورم هرروز ولی فایده نداره

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘
ایول بابا ...😄😄چ تحرکیییی

اخه تنها بودم حوصله ام سرمیرفت نمیخواستم استرس بارداری بگیرم مثل زمان غیربارداری که فعالم زمان بارداری هم فعال بودم بعد سزارین هم نخوابیدم بااینکه منزل مادرو بودم وهمش راه میرفتم وکارمیکردم که رحمم سریع جمع شدخداروشکر من ازتنبلی بدم میاد ازبچگی هم فعال بودم هنوزم هستم