2777
2789
و با افتخار میگم اگه جایی دیدم استارتری مارو مسخره خودش کرده با قطره چکونی مطلب گذاشتن جزو همون نی ...

منم همینطور دیگه مد شده تو نی نی سایت میان چند سطر تعریف میکنن میرن دو سه صفحه ملت میان مینویسن خب چی شد،کوو،بقیش،هستیم اره بگو بعد میاد دوسطر دیگه میگه و باز میره اتفاقا دست اونایی که گزارش میزنن درد نکنه تا باشد این عادت ترک بشه اون روزهم تو یکی از تاپیکا استارتر قطره چکونی کرد من گفتم که بیاید همگی تاپیک ترک کنیم تا این عادت بد تو سایت از بین بره

شمارو نمیدونم ولی بعضیا واقعا شورشو در اوردن با قطره چکونی

تو این مواقع بهتر نیست از تاپیک برین بیرون به جای این که با کو و کجاست و چرا نمیذاری تاپیک رو الکی ده صفحه ببریم جلو؟ این واسه شما نیست ها من که نمیدونم شما چکار میکنید یه مطلب کلی گفتم

لباس دخترونه و زنونه توی کانال من: ninibee_clothes@.قیمتا مناسبه خیلی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا میخام یه کمپین راه اندازی کنم نه# به قطره چکونی یا#گزارش واسه قطره چکونای سایت تا این قطره چکونی از بین بره همهههه تاپیکایی که میری مثل فیلم شده جای حساسش قطع میکنن میرن که پربازدید شه مثلا میخان درجه بدن به اونایی که پربازدیدن

اصلا میخام یه کمپین راه اندازی کنم نه# به قطره چکونی یا#گزارش واسه قطره چکونای سایت تا این قطره چک ...

متاسفم...من اصلا حرفی با شما ندارم

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
تو این مواقع بهتر نیست از تاپیک برین بیرون به جای این که با کو و کجاست و چرا نمیذاری تاپیک رو الکی د ...

من که خودم گزارش میزنم و میرم چون یجور توهین به خودم میدونم که یکی میخاد من الاف خودش کنه

2790
2778
2791
2779
2792