2777
2789

اگر فریب دروغ فمنیسم رو بخورن خانم‌ها هردو 

چون باید پا‌به پای مردها کار کنن و زحمت بکشن 

اما بافقی بستگی به شخصیتشون داره 

من خیلی نگران همه چیز،میشم حرص میخورم درحالیکه میدونم الکیه 

هرکی الان جای من بود محال بود بگه مشکلی دارم 

گاهی تو زندگی مرد باعث زجر کشیدن زن میشه 

گاهی بلعکس 

در کل نمیشه به همه تعمیم داد که فقط مرد یا فقط زن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گاهب زن ها بیشتر 

گاهی هم مرد ها 

در کل ب نظر من مقایسه خوبی نیست.چه زن چه مرد در جایگاه خودشون مسئولیت های سنگینی رو ب عهده دارن

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔
بخداخوب نیس😓برا دندون افتضاحه...برا معده وگوارش وهمه چی بده....امیدوارم قانع شده باشی😁

برا منم ب شدت خوب نیس😂ولی قانع نشدم 

یواشکی باید بخورم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بنظر من مردا چون باید کار کنن خرجی خونه و زندگیشونو جور کنن که یوقت کم نیارن پیش خانوادشون

خیلی مسئولیت سنگین تری دارن 

البته خانوما هم خیلی سختی میکشن درد پریودی زایمان خونه داری شوهرداری بچه داری و....

بنظرم هرکسی مسولیت پذیر تر باشه.ادم تا ادم فرق میکنه .یه مردی مسولیت پذیر نیست و تمام استرس بر عهده خانم هست وبرعکس مردی که تمام دغدغه اش تامین مایحتاج خانواده هست اونم باهمسر و بچه هایی که بیشتراز درآمد پدرشان بهش فشار می ارند

واقعا زنها بیشتر رنج میبرن چون هم درد پریود دارن حاملگی و زایمانو کلی مشکلات هورمونی بعد یائسگی و . ...

😉😉😂

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
بنظرم هرکسی مسولیت پذیر تر باشه.ادم تا ادم فرق میکنه .یه مردی مسولیت پذیر نیست و تمام استرس بر عهده ...

مردایی هستن اصلا عین خیالشون نیس اگه بتونن می گن برید بیرون از هر راهی شده پئل بیارید یکی از همکارای من شوهرش این مدلی زنه بیچاره یه مرده متحرک شده فقط می دوه دنبال زندگی بخارطر 2 تا بچش می سوزه و می سازه مستاجر مرد اشغال بدرد هیچی نمیخوره

2790
2778
2791
2779
2792