2789
عنوان

پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 26 پست

سرکه سیب   طبیعی  بگیر  هر روز با پنبه به صورتت بمال 

خیلی عالیه 

درمان پوست چربه 

ضد لک و شفاف کننده  هم هست

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
قیمتاشون تو چه حدیه؟اصلا کرم پودر یک ساعت که میگذره رو صورتم ناااجور میشه..برق میزنه چربیش کاملا معل ...

نههه این خیلی خوبه ولی گرونه زیاد ولی یه ایرانیشو میشناسم lezerنسبت به قیمتش عالیههههه منم پوستم چربه این ۸۰ ۹۰ تومنه

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمتاشون تو چه حدیه؟اصلا کرم پودر یک ساعت که میگذره رو صورتم ناااجور میشه..برق میزنه چربیش کاملا معل ...

کرم پودر تیوپی لورئال پاریس برا پوست چرب عالیه بیست و چهار ساعته است و ماته اصن برق نمیزنه و جوشم نمیزنه قیمتشم صد تومن تا صد و سی تومن ولی حتما تیوپیشو بخر

سرکه سیب   طبیعی  بگیر  هر روز با پنبه به صورتت بمال  خیلی عالیه  درمان پ ...

بابد با آب رقیقش کنم یا لازم نیست؟؟

بعد بشورمش؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
سرکه سیب   طبیعی  بگیر  هر روز با پنبه به صورتت بمال  خیلی عالیه  درمان پ ...

اره منم خیلی جوش میزنم هفته پیش همسرم گفت تو اینترنت از سرکه سیب تعریف کردن برام گرفت زدم خوب بود واقعا

نه همینطوری بزن  پنبه بزن تو سرکه بمال به صورتت

حتی برای پاک کردن آرایش هم میتونی بزنی 

بعدش با آب سرد  صورتت را بشور 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
اره منم خیلی جوش میزنم هفته پیش همسرم گفت تو اینترنت از سرکه سیب تعریف کردن برام گرفت زدم خوب بود وا ...

شما با اب رقیق میکردی یا همینجوری میزدی؟

نه همینطوری بزن  پنبه بزن تو سرکه بمال به صورتت حتی برای پاک کردن آرایش هم میتونی بزنی  ...

مرررسی عزیزم چشم