2777
2789

منم دادم. اما خب یکم مشکوکه باید شش ماه بعد دوباره بدم اما  قصدبارداری دارم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

واو اين چقدر زياد براي من سر جمع دو تا پاراگراف يه خطي بود اينا چيه ؟ كاش بپرسي ببيني تست چيا ازت گرفتن 

براي قبل بارداري اين تست رو دادي عزيزم ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا حالا ندادم ۲۶ سالمه  لازمه بدم ؟

والا سلامت جامعه شهری رفتم گفت پایین سی سال نمیگیریم ولی دکتر برام نوشته بود.بنظرم باید بدی دورازجونت اگه چیزی باشه بهت میگه دیگه

والا سلامت جامعه شهری رفتم گفت پایین سی سال نمیگیریم ولی دکتر برام نوشته بود.بنظرم باید بدی دورازجون ...

هزینش بدون بیمه چقدره ؟

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
خط آخر پيشنهاد داده يه چيزي رو تكرار كنن يعني دوباره تست بدي فك كنم واضح نيست 

نه فک نکنم .چون اونم باید تیک بخوره اگر ایمجوربود 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
والا سلامت جامعه شهری رفتم گفت پایین سی سال نمیگیریم ولی دکتر برام نوشته بود.بنظرم باید بدی دورازجون ...

اره ربطی نداره مخصوصا اونا ک ازدواج کردن و بچه دارشدن