2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 36 پست

بله

منم 18 سالمه و تنبلی تخمدان دارم

مجردم

ولی پزشکم بهم گف کیست یا تنبلی در دخترا خیلی خطرناک نیس ولی خب امکانش هس که در آینده یه خورده برای بارداری دچار مشکل شی

نگران نباش.مشکلش خیلی خطرناک نیست و میتوتی بارداری موفقی داشته باشی.حالا سعی کن با پزشکای دیگه هم صحبت کنی.تنبلی تخمدان و کیست خیلی راحت با قزص و دارو قابل درمانه به شرط اینکه متدای پزشکت رو به درستی انجام بدی.

برای من آمپول پروژسترون و قرص تجویز کردن ک البته تا اومدن نتیجه ی تست هورمونم نمیتونم ازشون استفاده کنم.ولی فک میکنم حداقل 6 ماه باید تحت نظر باشم.ک از درمانم مطمئن شم.تنبلی و کیست برگشت پذیرن

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همه ایناروانجام دادم اماحل نشده واسه همین دکترم گف بعدچندماه دارومصرف کردن حتمابایدبرای باردادی ا ...

چه بد.ان شاالله که خوب شی عزیزم

وَ از یه جایی به بَعد سعی کردم شآد باشم 🌸
بله منم 18 سالمه و تنبلی تخمدان دارم مجردم ولی پزشکم بهم گف کیست یا تنبلی در دخترا خیلی خطرناک نی ...

اخه من مشکل هرمونیم دارم...دکترم خیلی منوترسونده نمیدونم چیکارکنم

چه خوب دکترت کی بودبعدچندوقت اقدام باردارشدی؟دکترتوام بهت گفته بودبایدزودبارداربشی؟

اره عزیزم من کیست داشتم یه مدت باردار نمیشدم دکترمم‌از اول گفت سریع بزار یه مدت گداستم نشد بعد دارو استفاده کردم الان سه ماهه باردارم

تحت نظردکترم

تخمدان واسه اینکه روی دیواره ی رحم و ترشح به موقع هورمونا کنترل داره.میتونه عملکرد نادرستش روی بارداری تاثیر بزاره.

ممکنه مشکلت خطرناک باشه.چون توی هرکسی یه رنج خاص داره

اگه شرایط زندگیت خوبه بزار باردار بشی اگه شرایطشو نداری تحت‌ نظر دکتر باش و دارو بخور

شرایط زندگیم که خداروشکرخوبه همسرم بااینکه تازه ازدواج کردم چون پسرخالمه ازبچگی میشناختمش وشرایط جوره امابرخوردتوی جامعه الان برای بارداری توی این سن اصلاخوب نیست

بله منم 18 سالمه و تنبلی تخمدان دارم مجردم ولی پزشکم بهم گف کیست یا تنبلی در دخترا خیلی خطرناک نی ...

عزیزم بعصی تنبلی تخمدان ها فقط کنترل میشه اصلا خوب نمیشه و روز به روز تخمدان رو صعیف تر و بارداری رو سختر میکنه بخاطر همین کسی که متاهله باید بزاره

اره عزیزم من کیست داشتم یه مدت باردار نمیشدم دکترمم‌از اول گفت سریع بزار یه مدت گداستم نشد بعد دارو ...

اهان مبارکه پس یعنی منم بعدمصرف داروهام اقدام کنم؟

تخمدان واسه اینکه روی دیواره ی رحم و ترشح به موقع هورمونا کنترل داره.میتونه عملکرد نادرستش روی باردا ...

اره چون دوسه تامشکلوباهم دارم دکترم ترسیده

اخه من مشکل هرمونیم دارم...دکترم خیلی منوترسونده نمیدونم چیکارکنم

منم مشکل هورمونی دارم

پزشکم خیلی ترسوندم

انقد ک چند شب گریه میکردم.

هرچقد که بهش میگفتم میتونم با دارو درمان شم جوابمو نمیداد.

آمپول نوشت گفت سریع بزنشون.من نزدم 

گفتم اول نتیجه ی   تست هورمونم مشخص بشه بعد

من توی خانوادم پزشک هست.با اینجور بیماری ها آشنایی دارم.میدونستم درمانش راحته اما پزشکم خیلی منو ترسوند

از یه پرشک دیگه سوال کردم گفتش که نگران نباش هیچی نیس.الکی شلوغش کردن

اهان مبارکه پس یعنی منم بعدمصرف داروهام اقدام کنم؟

اره عزیزم  میدونم ادم دوست نداره تو سن پایین باردار بشه شاید بقیه بگن وای چه زوده برات ولی بهتر از ابن هست که کار به نازایی و ای وی اف و صدتا دکتر و هرینهای زیاد بکشه به نظرم دادوهات که تمام شد اقدام کن بازم اگر شرایط ببین خودت و همسرت خوبه

منم مشکل هورمونی دارم پزشکم خیلی ترسوندم انقد ک چند شب گریه میکردم. هرچقد که بهش میگفتم میتونم با ...

من پیش چنتاپزشک رفتم گفتن که درمان میشه امابرمیگرده وچون چنتاچیزوباهم داره بهتره الان بارداربشی