2777
2789
وای چه صبری.من دیروز موعدم بوده دل تو دلم نیست

منم دیروز یا امروز باید پری میشدم هنوز نشدم انشاءالله که ماهم باردار باشیم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
منم دیروز یا امروز باید پری میشدم هنوز نشدم انشاءالله که ماهم باردار باشیم

وااااای عزیزم جدی؟منم دیروز موعدم بود هنوز خبری نیست.وای یعنی میشه خدا یه نی نی تو دلمون بکاره😍دیروز حرم و نشون میداد کلی گریه کردم.اخه خیلی سخته انتظار.اینکه هر ماه شوهرم خیلی داغون میشه وقتی پری میشم ولی به روم نمیاره😔فک میکنه تا اخر عمر بچه دار نمیشیم.ای خدااااا انشاءالله این ماه باردار باشیم.اصلا انشاءالله انتظار همه تموم بشه و باردار بشن😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااای عزیزم جدی؟منم دیروز موعدم بود هنوز خبری نیست.وای یعنی میشه خدا یه نی نی تو دلمون بکاره😍دیرو ...

اره فدات ماه پیش 24پریود شذم دیگه پس باید دیروز یا امروز میشدم  منم بدتر تو خودمم داغون شدم شوهرمم  شما چند وقته اقدامین گلم 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
اره فدات ماه پیش 24پریود شذم دیگه پس باید دیروز یا امروز میشدم  منم بدتر تو خودمم داغون شدم شوه ...

پریودات دقیقه؟من دقیق ۳۰ روزه بودم اصلا سابقه نداشت عقب بیفته الانم پهلو سمت چپم درد میکنه.وای خدایا میشه باردار باشم.من یه ساله اقدامم عزیزم و بدبختیم اینه نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم و نمیشه 😔

وااااای عزیزم جدی؟منم دیروز موعدم بود هنوز خبری نیست.وای یعنی میشه خدا یه نی نی تو دلمون بکاره😍دیرو ...

انشالله خدا دلمونو شاد کنه....شوهر منم همین طوره...وقتی پری میشم اصلا روم نمیشه بهش بگم😢

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
منم همین طوریم ادم بلاتکلیفه خیلی سخته😢

اره والا 

انشالله خدا دلمونو شاد کنه....شوهر منم همین طوره...وقتی پری میشم اصلا روم نمیشه بهش بگم😢

آخ دقیقا.بعد شوهر من همش میگه ما تا اخر عمر بچه دار نمیشیم انگار.خیلی ناامید شده.انشاءالله این ماه هممون مامان شدیم😍

آخ دقیقا.بعد شوهر من همش میگه ما تا اخر عمر بچه دار نمیشیم انگار.خیلی ناامید شده.انشاءالله این ماه ه ...

انشالله گلم😜😜😜🌺🌺🌺🌺

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
من 4 روزه عقب انداختم....فردا میخوام بی بی چک بزنم...حسم میگه باردارم....ولی بازم شک دارم...لباس زیر ...

سلام منم همینجورم ولی ۱۱ روز از موعد پری گذشته نمیدونم باردارم یا نه بی بی که منفی بود ولی علائم پریودیم دارم ترشح و درد نوک سینه و تکدر ادرار و غیره بلاخره نفهمیدم باردارم یا ن

سلام منم همینجورم ولی ۱۱ روز از موعد پری گذشته نمیدونم باردارم یا نه بی بی که منفی بود ولی علائم پری ...

خب برو آزمایش بده دیگه شاید از اون مدلاشی که بی بی چک نشون نمیده اصلا

یعنی ممکنه باردار باشم میترسم برم ازمایش بدم منفی بشه بعد ناراحت بشم

نه انشالله که هستی گلم توکل به خدا کن😜😜😜🌺

پریودات دقیقه؟من دقیق ۳۰ روزه بودم اصلا سابقه نداشت عقب بیفته الانم پهلو سمت چپم درد میکنه.وای خدایا ...

نه مال من گاهی منظمه دقیق سی روزه گاهی عقب میزنه اما ماهم مشکلی نداریم از وقتی رفتم تو اقدام گاهی بهم میریزه پریودام برا همین گفتم بزارم اگه تا آخر هفته نیومد بعذ بی بی چک بزنم 

پس شما که سابقه نداشتی بارداری عزیزم مبارکه

نه مال من گاهی منظمه دقیق سی روزه گاهی عقب میزنه اما ماهم مشکلی نداریم از وقتی رفتم تو اقدام گاهی به ...

وااای خدا کنه😍اخه میدونی این ماه کلومیفن خوردم میترسم کیست شده باشم 😢ای خدا چقد بلاتکلیفی سخته