2777
2789
عنوان

شما میدونین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
والا نمیدونم ولی کنکور تازگیها خیلی الکی شده. ما دهه شصتیها پدرمون درومد کنکور قبول بشیم اونوقت الان ...

وای نگو منم خیلی حرصم میگیره من ۴سال پیش دوستم ۶۰۰شد رتبش تربیت معلم نیاورد حالا این میگه اینجور اخه هرچقدرم نیرو نیاز داشته باشن دیگه نمیان هرکیو قبول کنن

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

نه خواهر جان این حرفارو باور نکن شما برو شرایط پذیرش دانشگاه فرهنگیانو ببین نوشته تراز بالای 6500.الکی که نیس

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون نظام جدید شده اموزش پرورش نیروی بیشتری جذب میکنه. البته چون کنکور هم آسون تر شده قبول شدن سخ ...

تف🤦‍♀️

در اومده میگه هردرسی رو فقط ۵درصد هم بزنی کافیه فقط روانشناسی رو باید زیاد زد من شاخ در اوردم

حتما یه نفر الکی بهش گفته دلش خوش بشه اینم باور کرده اومده به شما گفته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
الکی گفته

یک چیزیه پع همش به من میگه پایان نامت تموم شد؟معدلت چند شد؟شوهرت میزاره بری سر کار؟همش اینارو میپرسه ازم 

یک چیزیه پع همش به من میگه پایان نامت تموم شد؟معدلت چند شد؟شوهرت میزاره بری سر کار؟همش اینارو میپرسه ...

توام همه رو بگو اره معدلتم بگو 19.5

حسوده چقد

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
حتما یه نفر الکی بهش گفته دلش خوش بشه اینم باور کرده اومده به شما گفته

ن میگه معلممون برامون تو تل گرام فرستاد☹انقد منقلب شدم میخاستم همونجا برم خودمو به روش سامورایی بکشم گفتم اخه اینجور هرتکی قبول میشه🤦‍♀️

ن میگه معلممون برامون تو تل گرام فرستاد☹انقد منقلب شدم میخاستم همونجا برم خودمو به روش سامورایی بکشم ...

نه اینجوری نیست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
توام همه رو بگو اره معدلتم بگو 19.5 حسوده چقد

خیلی زیاد میگه خوش بحالت لیسانس گرفتی و اینا بعد شوهرش قبلا به من هی میگفت برا چی درس میخونی بابا ول کن به چه درد میخوره الان ک من تموم کردم از حرص میخاد زنشو بزاره درس بخونه قبلش میگفت عمرا بزارم دیپلمشم بگیره به جه درد میخوره

خیلی زیاد میگه خوش بحالت لیسانس گرفتی و اینا بعد شوهرش قبلا به من هی میگفت برا چی درس میخونی بابا ول ...

اوه ولش کن کلا باهاس کم صحبت کن 

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
نه اینجوری نیست. 

اگه قبول بشه خدایی خیلی حرص میخورم من راستشو میگم🤦‍♀️اگه قبول بشه دیگه خودش و شوهرش ادمو ببینن همین سلامم نمیدن به ادم

اوه ولش کن کلا باهاس کم صحبت کن 

من قبلا همیشه میگفتم اخه چرا همه با جاریاشون تو رقابتن و حسودی میکنن حالا ک خودم جاری دار شدم میفهمم😕