2777
2789
عنوان

بدجور دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 78 پست
نمیخوام دیگه ادمارو ببینم خیلی دلمو شکستن پنج ساله چشمام ضعیفه چون همش گریه میکنم دخترای همسن من الا ...

عزیزم من کاملا میفهممت ,من هم بیماربودم هم توخانوادم همش جنگ و دعوابود, ازاونطرف فشارمعلما تومدرسه, هرشب فکرم خودکشی بود, ینی هرشبا.  ولی الان خوشحالم که خودکشی نکردم چون بعد هفت سال کم کم داره زندگیم بهترمیشه. 

از چی دلت شکسته  ببین هر ادمی اول تا اخر خودش و خودش من برام احدی اهمیت نداره هر کس هر چیزی ...

مامانم شده عذاب روز وشبم هرروز باعث میشه چشام تر شه دلمو میشکونه بعدم میگه ازدواج کن راحت شم ازت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم شده عذاب روز وشبم هرروز باعث میشه چشام تر شه دلمو میشکونه بعدم میگه ازدواج کن راحت شم ازت

عزیزم مادر شما در حد سطح معلومات و فکر خودش صحبت میکنه اون فکر میکنه ازدواج چه چیزی هست 

د

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

بیماری مگه دست خودته بهتره مادرت خودشو به روانکاو نشون بده

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
عزیزم مادر شما در حد سطح معلومات و فکر خودش صحبت میکنه اون فکر میکنه ازدواج چه چیزی هست  د

مشکل معلومات نیست منو نمیخواد میگفت کاش همون موقع که میخواستم سقطت کنم این کارو کرده بودم کاش نیومده بودی کاش....

بیماریمو جلو همه بیان میکنن سرکوفت میزنن اگه کسی تو دنیا بیشترین ظلم رو بهم کرده باشه اون مامانمه&nb ...

نمیدونم علت رفتارشون چیه ولی بیماریت باطب اسلامی تبریزیان خوب میشه. خواستی بیاپی وی بهت بگم