2777
2789

به نام خدا

🌹سلام. این ختم برای شفا یا حاجت روایی هست. 41 نفره هست و مدتش 41 روزه هست.

🌹طریقه ختم:: هر روز به نیت کسی که در لیسته، 50 بار سوره حمد خوانده می شود و در کنارش برای حاجت روایی خودتان 50 بار حمد خوانده می شود. بنابراین هر روز 100 حمد می خوانید. ( 50 بار برای خودتان و 50 بار برای کسی که تو لیست هست)

🌹پریودی مشکلی ایجاد نمی کنه

🌹وقتی گروه تکمیل شد همه رو ریپلای می کنم. پس هر روز به سایت سر بزنید تا از گروه عقب نمانید و دین به گردنتان نیفتد.🙏

🌹بعد از شروع چله، لازم نیست اعلام کنید،در صورت نخواندن، دین به گردنتان میفتد🙏

به امید این که همه بیماران شفا پیدا کنند.🙏

سلام لطفا اول ظهور و سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بعدم مریضا مریضای امضام.....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🌷🌷لیست دوستان ختم 41 روزه سوره حمد 100 تایی 🌷🌷

🌷۱.آقای جواد رضایی(شفای کامل و عود نکردن بیماری شون)

🌷۲.الهام خانم (بیماری اعصاب دارن)

🌷۳.آقا داوود و فاطمه خانم

🌷۴.خانم رضوان نیا

🌷۵.آقا آرین

🌷۶.آقای احمد غلامی

🌷7.خانم فاطمه کاظمی

🌷8.کاربر (فاطمه 1926)****بچه دار شدن

🌷9.کاربر (elkam)

🌷10.کاربر (بانو18)

🌷11.کاربر (نگیییین)

🌷12.سلامتی و ظهور امام زمان و بیماران مورد نظر کاربر (zizi100)

🌷13.کاربر (پری_زاد)

🌷14.کاربر (queen376)

🌷15.

🌷16.

🌷17.

🌷18.

🌷19.

🌷20.

🌷21.

🌷22.

🌷23.

🌷24.

🌷25.

🌷26.

🌷27.

🌷28.

🌷29.

🌷30.

🌷31.

🌷32.

🌷33.

🌷34.

🌷35.

🌷36.

🌷37. 

🌷38.

🌷39.

🌷40.

🌷41 .

@خاطره39     @yaasam     @sarw     @shiny777     ...

ممنون گلم 

استار لطفا منم بزار تو لیست 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕