2777
2789
عنوان

تربیت معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست
مگه کرون با ازمایش خون و ادرار مشخص میشه؟؟ ازمایش دیگه ای که نمیگیرن.

نه عزیزم مشخص نمیشه ولی معمولا وقتی عود میکنه آزمایش عفونت مدفوع رو بسیار زیاد نشون میده.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آزمایش های روتین بیماریتون مشخصه؟

نه، ولی وقتایی که بیماریم فقط عود میکنه عفونت زیادی رو توی مدفوع نشون میده

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مطمئنی عزیزم؟ امیدوارم همینطور باشه😭❤️

بله منم معلمم تربیت معلمی بودم الان دوازده سال سابقه دارم از لحاظ بینایی آدموبررسی میکنن هیچ وقت نمیان بخاطر عینکی بودن کسی رو رد کنن مگر اینکه فوق العاده ضعیف باشه برا شمارومطمئن باشیدگیرنمیدن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
من ده سال قبل رفتم تربیت معلم یه آزمایش خون ادرار و یه عکس رادیوگرافی از قفسه سینه گرفتن 

آزمایش مدفوع نمیگیرن؟

بله منم معلمم تربیت معلمی بودم الان دوازده سال سابقه دارم از لحاظ بینایی آدموبررسی میکنن هیچ وقت نمی ...

مرسی واقعا عزیزم❤️خیلی نگران بودم

عزیزم من تربیت معل خوندم ارمایش مدفوع نگرفتن اصن خیالت راحت بیماریت چجوریه توی عملکردت اختلال ایجاد ...

مرسی عزیزم❤️ نه گلم فقط وقتی استرس میگیرم یا عصبانی میشم یا وقتی رژیم غذاییم رو رعایت نمیکنم عود میکنه

چرامیگیرن این آزمایشا بعداز قبولی هست نه قبلش

تأثیری داره؟ آخه واقعاً بیماری خیلی مُهلکی نیست فقط وقتی عصبانی میشم عود میکنه

چرامیگیرن این آزمایشا بعداز قبولی هست نه قبلش

زمان ماگرفتن چون مدفوع زمان آزمایش ممکنه نباشه ظرف بهتون میدن بیارین خونه میتونیدمال کس دیگه روکه میدونیدسالمه بدید😉

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤