orangione مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عنوان تربیت معلم | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست سلام، همین الان رفتم توی سایت شرایط تربیت معلم نوشته بود سلامت کامل جسمی و اینطور چیزا. من فقط بیماریِ کرون دارم، یعنی قبولم نمیکنن؟😭 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1398/04/24 | 02:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 مگه کرون با ازمایش خون و ادرار مشخص میشه؟؟ ازمایش دیگه ای که نمیگیرن. نه عزیزم مشخص نمیشه ولی معمولا وقتی عود میکنه آزمایش عفونت مدفوع رو بسیار زیاد نشون میده. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مریم2458 عضویت: 1391/03/20 تعداد پست: 2137 من ده سال قبل رفتم تربیت معلم یه آزمایش خون ادرار و یه عکس رادیوگرافی از قفسه سینه گرفتن یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 تو آزمایش های روتین بیماریتون مشخصه؟ نه، ولی وقتایی که بیماریم فقط عود میکنه عفونت زیادی رو توی مدفوع نشون میده گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3690 مطمئنی عزیزم؟ امیدوارم همینطور باشه😭❤️ بله منم معلمم تربیت معلمی بودم الان دوازده سال سابقه دارم از لحاظ بینایی آدموبررسی میکنن هیچ وقت نمیان بخاطر عینکی بودن کسی رو رد کنن مگر اینکه فوق العاده ضعیف باشه برا شمارومطمئن باشیدگیرنمیدن مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 من ده سال قبل رفتم تربیت معلم یه آزمایش خون ادرار و یه عکس رادیوگرافی از قفسه سینه گرفتن آزمایش مدفوع نمیگیرن؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مریم2458 عضویت: 1391/03/20 تعداد پست: 2137 نه، ولی وقتایی که بیماریم فقط عود میکنه عفونت زیادی رو توی مدفوع نشون میده مدفوع نمیگیرن یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 بله منم معلمم تربیت معلمی بودم الان دوازده سال سابقه دارم از لحاظ بینایی آدموبررسی میکنن هیچ وقت نمی ... مرسی واقعا عزیزم❤️خیلی نگران بودم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
رازماه عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 3482 عزیزم من تربیت معل خوندم ارمایش مدفوع نگرفتن اصن خیالت راحتبیماریت چجوریه توی عملکردت اختلال ایجاد میکنه؟یا کاهی درد داری فقط جمع تون جمع بود، گلتون کمع بود😂
مریم2458 عضویت: 1391/03/20 تعداد پست: 2137 آزمایش مدفوع نمیگیرن؟ نه موقع ما که نگرفتن یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3690 آزمایش مدفوع نمیگیرن؟ چرامیگیرن این آزمایشا بعداز قبولی هست نه قبلش مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عزیزم من تربیت معل خوندم ارمایش مدفوع نگرفتن اصن خیالت راحت بیماریت چجوریه توی عملکردت اختلال ایجاد ... مرسی عزیزم❤️ نه گلم فقط وقتی استرس میگیرم یا عصبانی میشم یا وقتی رژیم غذاییم رو رعایت نمیکنم عود میکنه گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 چرامیگیرن این آزمایشا بعداز قبولی هست نه قبلش تأثیری داره؟ آخه واقعاً بیماری خیلی مُهلکی نیست فقط وقتی عصبانی میشم عود میکنه گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3690 چرامیگیرن این آزمایشا بعداز قبولی هست نه قبلش زمان ماگرفتن چون مدفوع زمان آزمایش ممکنه نباشه ظرف بهتون میدن بیارین خونه میتونیدمال کس دیگه روکه میدونیدسالمه بدید😉 مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
راحیل۱۳۷۳ عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1458 منم دقیقا میخوام معلم انگلیسی بشم امیدوارم به آرزوتون برسید موفق باشید.