خانومها و آقایون (هههههههههه) از همتون خواهش میکنم فکر کنید میخواهید برای همسرتون نامه بنویسید چی می نویسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر ازش رنجیدید یا میخواهید تشکر کنید یه نامه کوتاه اینجا براش بنویسید......
از اینکه کنارمی حسی برتر دارم نه منظورم از خانومای دیگه نیست!!!!!!!!! حس میکنم وقتی تو در کنارمی از هر مخلوق خدا برترم که تو را به من هدیه داده.......... برای همه ی محبتهات ممنونم .....برای اینکه رویائیترین دقایق رو بهم دادی هر روز صبح وقتی سجاده ی فیروزه ای رنگی که برام از مشهد سوغاتی آوردی رو برای نماز پهن میکنم بعد از هر نماز صبح سجده ی شکر بجا می آورم خدایا شکرت که به من همسری پاک و بی آلایش هدیه کردی...... ای دوست داشتنی ترین چیزی که در دنیا دارم اگر پسرمون پاهایش را جای پاهای تو بگذارد چقدر خیالم راحت است ...بودن در کنار تو آسایشیست توصیف نشدنی....دوستت دارم
از اینکه تو کنارمی واقعا احساس خوبی دارم دوستت دارم از ته قلبم ممنونم که وقتهایی که بی حوصله ام درکم می کنی منو ببخش عزیزم اگر تا به امروز برات کم گذاشتم ولی تو همچنان صبوری کردی مرسی عشقم دوستت دارممممممممممممممممممممممم تو بهترینی
ازت متنفرم که شبها هم کار میکنی و منو تنها میذاری تو تخت ازت متنفرم کارت برات اینقدر مهمه و برای روابط جنسی زمان کافی نمیذاری خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم عشق کافیو به من نمیدی خیلی ناراحت میشم وقتی لجبازی یا بد اخلاقی میکنی میترسم هیچ موقع نتونیم روابط ارضا کننده ای داشته باشیم میترسم هیچ موقع نتونیم عاشقانه وشور انگیز همو دوست داشته باشیم میترسم جوونیمون بدون لذت کافی از دست بره
عزیزم خیلی دوست دارم ودلم میخواد با هم دیگه همیشه مهربون باشیم عاشق وقتایی ام که اروم ومهربونی و اغوشتو برام باز میکنی عزیزم عاشق وقتایی ام که با شور و هیجان ومنو در اغوش میگیری و..... احساس زنانگی وجذابیت بهم دست میده.عزیزم عاشق چهره مردونه اتم عاشق بوی تنتم. بیا برای خوشبختی مون بیشتر زمان بذاریم وتلاش کنیم.
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟
پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
سلام درسته که اینجا جاش نیست ولی باید ببخشید باران جون خیلی خوشحال شدم نامه دومیت رو که خوندم دیشب داشتم نامه ها رو میخوندم که به نامه تو رسیدم واقا تحسینت کردم برا دوست داشتنت وخیلی هم ناراحت شدم برات اشک تو چشام جمع شد واز خدا خواستم که نینی دار بشی امید وارم جواب ازت مثبت باشه و خبرش رو هم به ما بدی تا ما رو هم خوشحال کنی دوست دارم امید وارم همیشه خوشبخت باشد عزیز خبر یادت نره بوسسسسسسسسسس
دلم می خواد تاصبح گریه کنم امروز خیلی دلم از دست شکسته ................... فقط دلم می خواد تنها باشم تنهای تنها عزیزم.............. کاش می دونستی..................