2777
2789
عنوان

کسایی که احضار روح کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344763 بازدید | 9972 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی برای من انجام داد ولی فقط دو بار بعد از اون هم توبه کردم ........دوست نداشتم دیگه چون شنیدم گناه ...

چی گفت؟منم مامان بزرگم فوت شده خیلی دوس دارم روحشو احضار کنم اما میترسم عذاب اور باشه براش

سلام ،واییی چقدر  حرصم درامد من اون موقع نبودم،چقدرر  تجربه های و اطلاعات بسیار مفیدی داشتن،الان کحا هستن؟؟؟مخصوصا اون اطلاعات درمورد گیاهان و.... که ، اصلا باورم نمیشه اون حرف ها واطاعات مال سال۹۳باشه

سلام عزیزم نمیدونم هستی یانه الان کجای کره خاکی هستیداین پیام و شماسال۹۳ گذاشتی والان سال۱۴۰۱ هستش & ...

سلام این هنوز دست گرمی شوند بود ویروس خطرناکتر وکشنده تر رو قراره سال های بعد جون مردم بباندازند

سلام عزیزم نمیدونم هستی یانه الان کجای کره خاکی هستیداین پیام و شماسال۹۳ گذاشتی والان سال۱۴۰۱ هستش & ...

سلام خیلی تعجب کردم و غمگین شدم

این خانوم که ریپلای کردید... بنظرتون زندن اصلا؟

در تلگرام بنده با کانالی آشنا شدم که از طریق مدیتیشن ارتباط میگیرن با درگذشتگان و پیغامشونو با چنتا نشونه  بهتون میدن،

کاملا مجانی هست لطفشون و هیچ مبلغی نمیگیرن

بنده اینجا آدرس کانال تلگرام شون رو میذارم،

Medyom7yar

بعضی از تجارب رو هم تو کانالشون گذاشتن که بسیار جالب و حقیقیه

کانال

«مدیوم ارتباط با درگذشتگان و خودشناسی»

آیدی تلگرام خودشون Vanya25123

در صورتی که خودتون یا اطرافیان تون نیاز به ارتباط با عزیزان درگذشته داشتید ،ثواب داره،