2777
2789
تو از من داغون تری پس😂😂😂😂 یه بارم دبیره وسایلشو جا گذاشته بود رو میز😐منم باز خودشیرین برداشتم ...

منم یبار رفته بودم مدرسه سال آخر بودم کیفو گذاشتم رو میز که موبایلمو تحویل بدم زدم قند تو قندونو ریختم اومدم جمعش کنم زدم خود قندونم شکستم ناظم و مدیرم داد زدن تو رو خدا جمع نکن فقط برو با داد میگفتنا😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
اره زنگ زدم گفتم خط داداشتو دادی گفت اره گفتم وای ی پیامی دادم بیا ک ببین فرستادم براش😑🤣

😂😂😂شت حداقل تل میدادی میشد پاکید😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازحموم اومدم بیرون تاپ شلوارکموپوشیدم ازجلوشوهرم رد شدم یهوبرگشت گفت اون چیه پوشیدی منم غرورگرفتم فک ...

ای وای خدا منم خیلی ازین گندا زدم😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
    ،  شما گلی، ممنون از تاپیک قشنگت    

فدات شم ننه    

منم یبار رفته بودم مدرسه سال آخر بودم کیفو گذاشتم رو میز که موبایلمو تحویل بدم زدم قند تو قندونو ریخ ...

😂😂😂😂

یه سوتی دادم این دیگه خیلی داغونه به نازیم نگفتم  خجالت میکشم دعا کن نبینه😂😂

چن سال پیش اون موقع ک طفل بودم😐😂رفتم سوپر مارکت سر کوچون😁بعد این مغازه داره هیزم بودا😂😂بد جور نگا میکرد به پیر و بچه رحم نمیکرد با اون چشاش منم برا همین ازش میترسیدم😂😂

رفتم سریع خریدم چیزی ک میخواستم پولم دادم سریع دوییدم سمت بیرون یهو دیدم پخش زمین شدم  

بگو لعنتی درو تمیز کرده بود منم نفهمیدم رفتم تو شیشه😭😭

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
منم یبار رفته بودم مدرسه سال آخر بودم کیفو گذاشتم رو میز که موبایلمو تحویل بدم زدم قند تو قندونو ریخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@کتی_جون1856  

بیا ببینم خانوم وکیلام سوتی میدن😒😒😂😂

قبلا هم اینجا گفتمش خیلی معروف شدم😣😣

تازه عروس بودم دقیقا ۲سال ونیم پیش یه برادرشوهر داشتم مجرد بود خیلی باهم رودروایسی داشتیم یه روز ظهر تابستونم بود فک کرد شوهرم خونس اومد با کلی میوه اینا خلاصه دید شوهرم نیست منم خیلی معذب بودم  پریودم بودم رفتم دسشویی نوارمو عوض کردم اون یکی نوارمو گذاشتم رو سطل که بلند شدم بندازم توی سطل دستامو شستم اومدم بیرون برادرشوهرم چایشو خورده بود رفت دسشویی اومد بیرون با نیش باز و خجالت نگام کرد خدافظی کرد رفت بعد ۲ساعت که ظرفارو هم شسته بودم رفتم دیشویی دیدم نوارم روی سطله😱😱😱😱😱😱😱😖😖😖😖😖😖😣😣😣😣

با مشت زدم به کاشیا

عیدبود یوهو 40نفر مهمون ریخت سرمون تو یه لحظه همه چی قاطی پاتی شد ندونستم کی به کیه دوتا رو ماچ کردن ...

او# دیگر بوسیدن را همینجا بوسید کنار گذاشت😂😂😂

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
عیدبود یوهو 40نفر مهمون ریخت سرمون تو یه لحظه همه چی قاطی پاتی شد ندونستم کی به کیه دوتا رو ماچ کردن ...

ای وای یاد خودم افتادم یا بابای زن عموم اشتباهی میخواستم رو بوسی کنم 😂😂😂😂

ی چیز دیگه ام یادم اومد بگم🤣😥

بگو😂😂😂😂

😂😂😂😂 یه سوتی دادم این دیگه خیلی داغونه به نازیم نگفتم   خجالت میکشم دعا کن نبینه😂😂 چن ...

ای وای😂😂😂😂

قبلا هم اینجا گفتمش خیلی معروف شدم😣😣 تازه عروس بودم دقیقا ۲سال ونیم پیش یه برادرشوهر داشتم مجر ...

حالا چرا کاشیا میزدی تو نوارت که گیجت کردن بی ابروت کردن ای بابا😂😂😂😂

بگو😂😂😂😂

پسرم کوچولو بود بعد داشتم شیرش میدادم شوهرم زنگ زد گفت داری چیکار میکنی خاستم بگم دارم کیارشو شیر میدم گفتم*دارم شیارشو ک.....‌میدم😑😑😑😑😑😑😑😑بعد خودم زدم زیر خنده😆😆😆شوهرم میگفت ب چی میخندی

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

داشتم میرفتم داخل دارو خونه . یه پسر خوش تیپ هم داشت از تو دارو خونه میومد.منم خودمو چُس کرده بودم با سر بالا داشتم میرفتم داخل دوستمم بام باد. یهو تق خوردم به شیشه یه جوری که شیشه داشت میلرزید. دوستم ترکید . دوستای پسره ترکیدن پسره هم همینطور . یکی از دوستای پسره که بیرون منتظرش بود گفه هه مُرد....😐