2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 88 پست
اره خب منم میگم چرا ی ریالش پس انداز نمیشه آمارشونو دستم نیست عصبیم میکنه

قرعه کشی خانوادگی اسم بنویس یا هر ماه ی مقدار از پولت رو بده دست مادرت تا واست نگه داره

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرجایی ک مشخصه مثل اجاره و قسط و این چیزارو همون اول بده...بعد دیگه همه خرجای نامشخصو مثل بیرون رفتن و مهمونی و خرید روزانه رو یادداشت کن...موقع حقوق گرفتنم مثلا بستگی ب حدود پولی ک میمونه واستون داره ۱۰۰یا ۱۵۰ یا بیشتر بنداز قلک..بقیه روزاام خرد خرد هرچی داشتی بنداز

اره اتفاقا دنبال وامم گفتم لااقل قسط اونو بدیم زور نداره

وام ضرره کلی سود میگیرن 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
میزارم کنار میبینی یهو لازم شد میریم سر وقتش😥

خب اگه واجب بود عیبی نداره دیگه زندگیه و مخصوصا تو این زمونه خرجا بالاس...منم هی میبینم پس انداز کم داریم پیش خودم میگم عیبی نداره بهتر از قرض کردنه ک...ولی بازم تا جایی ک میشه مراعات کنیم باید..مثلا بجای دوتا لباس یکی بخریم بجای یچیز ۱۰۰تومنی ۶۰تومنی بخریم یا بجای ماهی دوبار بیرون یبار بریم یبارشم بریم و هیچی نخریم یا زیاد واسه خوردن هزینه نکنیم

کسی بهمون پیشنهاد نداده وگرنه شرکت میکنم،خودمم خواستم استارت بزنم چن نفر فقط آمادگی داشتن بازم نشد

پرس و جو کن تو آدمای مورد اطمینان اطرافت..یا اصلا با خانوادت بذار..ما خیلی قرعه کشی فامیلی میذاریم در حد ۱۰،۱۵نفر..قشنگ همشو اون اول قرعه کشی میکنیم بعد هرکی هروقت لازم داشت جابجا میکنیم باهم چون فامیلیم..شماام با خانواده خودت یا فامیلت بذار حتی شده باشه ۱۰نفر...ماهی ۱۵۰ باز میشه ۱۵۰۰ بالاخره ی دردی دوا میکنه

خب اگه واجب بود عیبی نداره دیگه زندگیه و مخصوصا تو این زمونه خرجا بالاس...منم هی میبینم پس انداز کم ...

اره واقعا،،،،باید تو بعضی چیزا خیلی مراعات کرد

مخصوصا برا ما که برای خونه دار شدن هیچ پشتوانه ای نداریم،هنوزم بچه نداریم

اره واقعا،،،،باید تو بعضی چیزا خیلی مراعات کرد مخصوصا برا ما که برای خونه دار شدن هیچ پشتوانه ای ند ...

منم هی خودمو دلداری میدم میگم ادم پس انداز نکنه بهتره تا این ک بخواد قرض کنه از مردم..من توهین نمیکنم ب شما خدایی نکرده ولی خب مثلا میتونی تو همون خرجای ارایشی یکم مراعات کنی..درسته ادم باید واسه خودش خرج کنه اصلا شاید ماهی ۲۰۰هیچی نباشه واسه ی زن ولی خب وقتی شرایط اینجوریه یوقتایی میبینی ماهی ۵۰ ام زیاد میشه...

چ عالی والا خیلی خوبه ،اینجور واما چون سود نداره،ی جوراییم پر برکتن

اره بابا هزاربرابر از وام بهتره...شاید ۲تومن کم باشه ولی این ک یدفعه تو قرعه کشی درمیاد و ادم خرج میکنه ب یچیزی خیلیم مفیده...