2777
2789
عنوان

۶ ام مرداد عروسی خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😡😡😡😡

صد در صد بچه واجب تر 

اگه موهات بلند از وسط رنگ کن مثل آمبره

موی مصنوعی هم میتونی بزاری

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
بدون رنگ هم قشنگ میشی بچه مهم تره یا عروسی

بچم مهم تره ولی دورنگ خیلی زشته تازه بخوام شینیونم بدم خیلی ضایعس میگن مو مصنوعی زده لابد 😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
۶ مرداد ۳ ماهو خورده ایمه😐

منم تو مرداد عروسی داریم اون موقع حدودا ۵ماهمه شکمم بزرگه روم نمیشه برم عروسی 😢موهامم مثل شماست 

دلمٍ میگه اصلا نرم😢

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
بد نیس؟😐

من شب حنابندونم موهام دو رنگ بود یعنی نصف قهوه ای نصف رنگ موهام...بعد رنگشون نکردن یه شنیون برام انجام داد آرایشگر یعنی اینقدررررر خوشگل شده بودم اصلا مشخص نبود به هیچ عنوان مشخص نبود خیلی شیک بودم یعنی از شب عروسیم ک رنگ کردم خوشگلتر شدم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
بچم مهم تره ولی دورنگ خیلی زشته تازه بخوام شینیونم بدم خیلی ضایعس میگن مو مصنوعی زده لابد 😂

واا... من رفتم عروسی دختر سن بالا شب یه رنگ و روز یه رنگ دیگه،موی مصنوعی گذاشت سرش

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
منم تو مرداد عروسی داریم اون موقع حدودا ۵ماهمه شکمم بزرگه روم نمیشه برم عروسی 😢موهامم مثل شماست&nbs ...

😂 شوهرم میگه بیچاره خواهرم اخه خالش و زنداییش تازه زاییمون کردن اون یکی خالشم حاملس منم ک حاملم گفت هیچکس نیس توعروسیش بترکونه وبرقصه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من شب حنابندونم موهام دو رنگ بود یعنی نصف قهوه ای نصف رنگ موهام...بعد رنگشون نکردن یه شنیون برام انج ...

پس ازارایشگر میپرسم