2777
2789
عنوان

مدل بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4901 بازدید | 40 پست
تو ایران شغل مدلینگ و نمیپسندم،نظر شخصیم اینه به خاطر محیط بسته ایران و قانونی نبودن این شغل خ ...

خانوادمم همین نظرو دارن اما اینستا پر از مدل شده من خودم فکر نمیکنم سواستفاده شه

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
ندیدم اصلااااا

توقسمت استخدامی وکاریابی دیدم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسن تو بودم رفتم دنبال این کار 

ولی هیچ نتیجه ای نداشت واسه من 

الان ۲۰ سالمه تازه به فکره این افتادم که کنکور بدم 

الکی زندگیمو هدر دادم

از من میشنوی بخون دانشگاه رشته عالی دانشگاه دولتی قبول شی از بعده کنکور مدلینگ شروع کن 

اکثر ارایشگاها میخان حالا من ک نمیدونم کدوم شهری بگم بهت ولی شماره چندتا عکاسیم بگو من واس عروسی ...

ااااا من اخه ارایشگاه نمیرم اصلا ینی تاحالا نرفتم چون موهامم رنگ نیس و کلا نمیرم اما خانوادم از نظر عکس فک نکنم مشکل داشته باشن ولی فک میکنن ازم ممکنه سواستفاده بشه واسه همین میگن نه

درامدش خوبه مدل ارایشگاه؟

منم همسن تو بودم رفتم دنبال این کار  ولی هیچ نتیجه ای نداشت واسه من  الان ۲۰ سالمه تازه ...

یعنی چی؟ درامدش چطور بود؟ من کنکورمو دادم تموم شد ولی نخوندم چون درس دوس ندارم متاسفانه

فقط فیس مدل میتونی بشی یا نهایتا مدل چندتا بوتیک.با توجه به قدت.توی ایران که اصلا به صورت رسمی مدلین ...

اره همونم دوس دارم بشم خیلی خوشم میاد

ااااا من اخه ارایشگاه نمیرم اصلا ینی تاحالا نرفتم چون موهامم رنگ نیس و کلا نمیرم اما خانوادم از نظر ...

اره خوبه فک کنم

اونجا ب خاهرم گفته بود پولی نمیدن به نفع خودتع گفت چون هم سبک ارایش صورتت دستت میاد هم مدل میشی

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
خانوادمم همین نظرو دارن اما اینستا پر از مدل شده من خودم فکر نمیکنم سواستفاده شه

منم با خانوادت موافقم شدید،تو این شغل تمام حقوق قانونی تو نفی میشه چون داری کاری خلاف قوانین مملکت میکنی،بعد از اون مدل بودن تو ایران کار خیلی خیلی چیپیه

من پیشنهاد مدل شدن زیاد داشتم بخاطر فیزیکم از اتلیه عکاسی گرفته تا ارایشگاه و مدل لباس و به عنوان غریق نژاد تو استخر ها ولی هیچ وقت بهش فکر نکردم چون تو ایران اینده ای نداره این شغل،بماند که اگر از سو استفاده کنن و اذیتت کنن نمیتونی دم بزنی چون کار قانونی نیست

🧿
یعنی چی؟ درامدش چطور بود؟ من کنکورمو دادم تموم شد ولی نخوندم چون درس دوس ندارم متاسفانه

اگه خیلیییی خوشگل و واقعا خاص باشی بعده یه مدت درآمدت خوب میشه 

ولی اولاش که چندین ماه باید رایگان کار کنی 

بعدش با توجه به صورتت و رفتاره حرفه ایت پول میدن 

از ۱۰۰ تومن تا ۱میلیون ۵۰۰ متغیره 

اره خوبه فک کنم اونجا ب خاهرم گفته بود پولی نمیدن به نفع خودتع گفت چون هم سبک ارایش صورتت دستت میاد ...

اره منم همینطور فکر میکنم بازم ممنونم عزیزم راستی ما خونمون کرج و تهرانه

منم با خانوادت موافقم شدید،تو این شغل تمام حقوق قانونی تو نفی میشه چون داری کاری خلاف قوانین مملکت م ...

راست میگی حرفت درسته خانوادمم همینو میگن اما خودم ...

اره منم همینطور فکر میکنم بازم ممنونم عزیزم راستی ما خونمون کرج و تهرانه

خب تهران ک خیلی زیاد میخان....

کرج و نمیدونم ولله

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
اگه خیلیییی خوشگل و واقعا خاص باشی بعده یه مدت درآمدت خوب میشه  ولی اولاش که چندین ماه باید را ...

مرسی عزیزه دلم امیدوارم موفق باشی