2789
عنوان

این همه نگاه جنسیتی واقعا چرا !!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2452 بازدید | 173 پست
اهان، ممنون چه نگران کننده...!!!!

نگرانید که چرا باسوادن؟!  

یا کلا عادت دارید غیرمستقیم و با نیش و کنایه حرف برنید و حرفهاتون نیاط به رمزگشایی های پیجیده داره؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
کجا همچین چیزاییه ک شما میگین؟؟مگه عصر قجر و جاهلیته؟؟؟

الان داره جاهلیته مدرن اتفاق می‌افته گلم 

زمان اعراب بادیه نشین دخترو میکشتن و می‌کوبیدن تا پیامبر اومد نجاتشون داد 

الان همون اتفاق داره برای پسرها پیش میاد 

ببین تو همین تاپیک اغلب گفتن دختر و پسرو و مادری که پسر دوست داره رو کوبیدن 

این یعنی جاهلیت_مدرن#  

همینجور پیش بره بعدها تو تاریخ میگن عصر جاهلیت ایران نسل پسرها سرکوب میشد😊😊😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق دخترم عاشق نازو اداهاش.شوهرمم همینطور میگه شیشتا دختر میخوام😂 ولی تو نی نی سایت هرتاپیمی ک ...

دقیقا من درک نمیکنم ینی اینا کروموزوم ایکس و وای رو نمیدونن چیه که هر به زناشون سرکوفت میزنن یا زن دوم میگیرین؟یه احتمال هم هست که زن بیشتر ایکس یا بیشتر وای رو جذب کنه ولی خیلی کمه و حتی. در اون حالت هم تعیین جنسیت اصلی با مرده

یه جمنای مغرور و خاص🥰

پسر واسه مردمه اون قدیم بود که میگفتن دختر واسه مردم  ماها خودمون  چقد میبینیم تو خانوادها پسرا کمتر عاطفه دادن .البته پسر دارها ناراحت نشن ایشالله یه عروس خوب قسمتشون بشه .من که ۷ساله  از هر دوش محرومم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نگرانید که چرا باسوادن؟!     یا کلا عادت دارید غیرمستقیم و با نیش و کنایه حرف برنید و حرف ...

باسوادی مگه نگرانی داره؟!😲😲😲

نیش و کنایه‌ی من کجا بود منکه تو تمام کامنتهام تاکید کردم فقط ساله قصد توهین و تمسخر خدایی نکرده ندارم 

به زبان فارسی هم دارم صحبت میکنم 

نگرانیم رو تو کامنت قبلم برای یکی از کاربرها توضیح دادم میتونی بخونی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
باسوادی مگه نگرانی داره؟!😲😲😲 نیش و کنایه‌ی من کجا بود منکه تو تمام کامنتهام تاکید کردم فقط سا ...

نگرانیتون رو در پاسخ به من بیان کردید! من تک تک کامنتا رو نخوندم و ندیدم! طبیعیه که نفهمم دلیلش رو 

"به زبان فارسی دارم صحبت میکنم" خودش تحقیر و توهینه!

بهرحال مهم نیست! 

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
الان داره جاهلیته مدرن اتفاق می‌افته گلم  زمان اعراب بادیه نشین دخترو میکشتن و می‌کوبیدن تا پی ...

من حتی دیدم میگن دخترم و بیشتر پسرم دوست دارم...عمق فاجعه اینه...وقتی ی مادر یا پدر بین پسر و دختر خودش فرق میزاره از بقیه نمیشه انتظاری داشت

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
نگرانیتون رو در پاسخ به من بیان کردید! من تک تک کامنتا رو نخوندم و ندیدم! طبیعیه که نفهمم دلیلش رو&n ...

وا 😐😐😐😐😐

من حتی دیدم میگن دخترم و بیشتر پسرم دوست دارم...عمق فاجعه اینه...وقتی ی مادر یا پدر بین پسر و دختر خ ...

دقیقا همینه 

ببین از نظر من 

هر کسی که به هر دلیلی یکی از هر دوجنس رو بکوبه و یک جنس رو برتر بدونه 

حتما و حتما باید با روانشناس صحبت کنه 

در هر دوجنس مهم انسان تربیت کردنه 

نه صرفا نر یا ماده

کاش اینو درک کنیم

من یه دخترم تو خانواده پسر دوست. برادر ندارم پدرمم اصلا اینجوری نبود که پسر بخواد اما مادرم پسر دوست بود و هست. فشار زیادی از طرف مادربزرگم داشت اما خانواده مادرم کلا پسردوستن، همیشه به ما میگفت کاش پسر داشتم پشت منو پدرتون بود دختر هیچ کاری ازش برنمیاد و...

منم ازدواج کردم همش میگفت شانس ندارم داماد مثل پسرم باشه اینقد از بچگی دوست داشتم پسر باشم و احساس گناه داشتم الانم ازینکه نمیتونم کاری بکنم و همسرم مثل پسر نیست مدام عذاب وجدان دارم.

همشم بهم میگن آدم باید پسر بیاره دختر نیاره اما خودم اصلا بچه دوست ندارم نه پسر نه دختر

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

ميدونم الان همه ميان ميگن نه ما عاشق دختريمو فلان دوروبر ما نيست اما من متاسفانه تو همه جور قشر تحصيلكرده بيسواد سنتي مدرن اين پسر پرستيو ديدم و حرص خوردم خيلي هم ديدم نميدونم مي ميخواد درست بشه اصلا حس ميكنم قديم كمتر حساس بودن مردم نسبت به الان 

ميدونم الان همه ميان ميگن نه ما عاشق دختريمو فلان دوروبر ما نيست اما من متاسفانه تو همه جور قشر تحصي ...

منم همین حس دارم با این تفاوت که هیچ تغییری نکرده قبلا هم پسر دوس داشتن الانم دارن