2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتش مهم نیس فقط جواب بگیرم زود 😔

اینا جز برندای خوب هستن نگران نباش

من کادر داروخانه هستم، محصولات درمالیفت(DL) معمولا نسخه میشه

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
اینا جز برندای خوب هستن نگران نباش من کادر داروخانه هستم، محصولات درمالیفت(DL) معمولا نسخه میشه

اع جدی میگین ؟   برای افزایش قد بچه 14 ساله چی خوبه به نظرتون اگه میدونین؟    

اینا جز برندای خوب هستن نگران نباش من کادر داروخانه هستم، محصولات درمالیفت(DL) معمولا نسخه میشه

میشه یکبار دیگه دقیق بگین چی بخرم خیییییلیییی ممنون میشممم🤗

اع جدی میگین ؟     برای افزایش قد بچه 14 ساله چی خوبه به نظرتون اگه میدونین؟   &nbs ...

اطلاعی راجب افزایش قد ندارم

ورزش کششی و تغذیه مناسب 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
آخی پس چرا اینجوری شدی ، اگه خواستی حتما این ماسکی که گفتمو امتحان کن ایشالله جواب بده اگر روششم خوا ...

روشش بهم بگو تا اینم امتحان کنم ممنوننمم ازت

تو خیابون ک‌میرم ببشتر معلوم میشه زیر خورشید خیلیییی ناراحتم همش میگم خدا این صورت من کثیفه چقد بشورم چقد صابون بکشیم برسم بهش بازم صاف نیس🙁

میشه یکبار دیگه دقیق بگین چی بخرم خیییییلیییی ممنون میشممم🤗

اگه فقط و فقط جای جوش داری کرم لایه بردار و روشن کننده همزمان

اما اگه جوش هم میزنی به هیچ عنوان لایه بردار نزن

ژل ضدجوش آموس وان هر شب بزن

بهتره شوینده صورتت هم عوض کنی پن ضد جوش بایودرما برای درمان جوش موثره

2790
2778
2791
2779
2792