2777
2789
۴۵کیلو و ۱۶۰گفت باید بشی۶۵

اوه خیلی زیاد گفته عزیزم

برای 160 باید وزنت 55 56 اینا باشه 

پس اگ اینجوریه من الان قدم 170 پس باید 85 کیلو بشم یاخداااا میترکم از چاقی ک

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 20کیلوکم داشتم رفتم بدنساازی و شروکردم بخوردن ساالاداالویه وماکارونی و هفته 6تااتخم مرغ و شیرومو ...

جدی میگییییییی؟؟؟

چقدر،طول کشید بخدا ارزومه از۴۸رد نمیشم

۶۵ برای قد ۱۶۰ خیلی زیاده دکترت چرت گفته  شما ۵۵ بشی خوبه نهاااااایت ۶۰

ممنون گلمی

تازه میدونی میگفت خیلی میخابی و کم اشتهایی گفتم اره جالب اینه واسم قرص اعصاب نوشت گفت افسردگی خفیف داری اینارا بخور اشتهات هم زیاد میشه چاق میشی

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه من چند وقت پیش رژیم گرفتم 

. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، خواهرم هم از دکتر خودم برای اضافه کردن وزن گرفت، خیلی راضیه، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتیم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

ممنون گلمی تازه میدونی میگفت خیلی میخابی و کم اشتهایی گفتم اره جالب اینه واسم قرص اعصاب نوشت گفت اف ...

افسردگی خفیف رو که همه دارن 

لازم به قرص خوردن نیست اون قرصا میدونی چه قدر عوارض داره؟ اگر واقعا خفیفه میشه با روش هایی به جز دارو هم درمانش کرد 

بازم ایشون دکتره ولی این وزنت رو که خیلی پرت و پلا گفته 

تخصصش چیه؟

ای بابا هیشکی راضی نیست من اضاف دارم خیلیم سختتر از  کار توئه تو کافیه همه چی بخوری و من باید ب ...

نه بابا فکرمیکنی چاق شدن سخت تره 

من باید به زور یه چیزی بخورم ...لاغر کردن که کاری نداره یکم باید به خودت سخت بگیری کم تربخوری 

افسردگی خفیف رو که همه دارن  لازم به قرص خوردن نیست اون قرصا میدونی چه قدر عوارض داره؟ اگر واق ...

اره گلم اعتیاد میاره نخوردم که یه مدت میخوردم برا سردرد واقعا دیوونه شده بودم...قطعش کردم..دکترعمومی بود

یه سالی طول میکشه حتماورزشو بر و و بعدورزش بخورحسابی تااشب 

اوووووه یه سال من نهایتش یه ماه بتونم به خودم سختی بدم بخورم این همه چیزارا خخخخ تنبلم خیلی 🙈🙊🙉

واقعا تویه سال مرتب ورزش میکردی و میخوردی؟

چی بیشترازهمه تاثیرداشت؟

واسه صورت چی خوبه اب رفتم اصلا😔