2777
2789
عنوان

ديدن جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 42 پست
نه خودشونم نديدن اره خونه همه فاميل دوماد نزديك و دور هم پاگشا شده

اگه انقده دارن اذیت میشن که خونه پسرشون رو ندیدن زنگ بزنن بگن  فلان روز میاییم خونه تون

وعده غذایی نمونن بهتره بعد شام برن

دست خالی هم نرن و گل و شیرینی بخرن

اینجوری هم از کنجکاوی شون کم میشه هم به عروس فشار نمیاد

این چیزا سلیقه شخصی هست و نمیشه کسی رو مجبور کرد

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک تو سرم مگه باید برن من بخدا دورست ندارم شب عروسی راه بدم اخه منم عقدم 

نه بايد نيست ولي قبل يا بعد عروسي درجه يك ها رو لا اقل يه پذيرايي مختصر دعوت ميكنن

💜💜💜
اخه همینجوری سر خیلی از مراسمای عروسی دعوا داریم اینم بگم مادر شوهرم قبول نمیکنه خدا لعنت کنه هر کی ...

واقعا خدا لعنت کنه، جهاز میلیارد هم ببری یه مشت خاله زنکی باید بیان ایراد بگیرند دخالت کنند دیگ 

دوست خوبم به نظرم بیاید کنجکاوی نکنیدد مطمعن باشید قصدش بی احترامی نیس فقط می خواد این رسمای مسخره ب ...

درسته، درضمن الان نباید از جوونا انتظار داشت اول زندگی پاشن مهمونی بدن طرف ما رسمه اول زندگی دعوتم کنن نمیرن فقط میرن سر میزنن ک جوونا حتی به خرج نیوفتن

واقعا خدا لعنت کنه، جهاز میلیارد هم ببری یه مشت خاله زنکی باید بیان ایراد بگیرند دخالت کنند دیگ  ...

بخدا پدر منو دراوردن از بس تو این مراسما چشم و هم چشمی دارن و هیچی نیستن ولی پرمدعا

بخدا پدر منو دراوردن از بس تو این مراسما چشم و هم چشمی دارن و هیچی نیستن ولی پرمدعا

خدا هدایتشون کنه، خودتو زیاد اذیت نکن هر کاری کنی تهش دشمنا یه حرفی واسه گفتن دارن از این روزها و لحظاتت لذت ببر

اگه انقده دارن اذیت میشن که خونه پسرشون رو ندیدن زنگ بزنن بگن  فلان روز میاییم خونه تون وعده غ ...

انقدر با شعور هستن كه خودشون خودشونو دعوت نكنن! اما خوب براشونم مساله است كه چرا اين عروس و خونوادش اصلا به اين مساله توجهي ندارن

💜💜💜
انقدر با شعور هستن كه خودشون خودشونو دعوت نكنن! اما خوب براشونم مساله است كه چرا اين عروس و خونوادش ...

اخه واقعا مسئله مهمی نیست

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲