برای فرنی شیررو بریز تو قابلمه حدود ی لیوان متوسط ی قاشق چای خوریم آرد برنج بریز داخلش زیرشو روشن کن واکنش کن ی مقدار هم بزن بزار آروم آروم بپزه وسطاشم برو همبزن که ته نگیرد همینطور ادامه بده تا سفت شده نه خیلی مثل سوپ بشه غلظتش بزار ی مقدار یخ کنه بده بخوره اگه نخورد بزار روگاز ی تیکه نبات بندازتوش تا حل شده شیرین که شد خاموشش کن بده بخوره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از الان بهش گوست مرغ و ماهیچه نده برا معدش سنگینه سعی کن فعلا سوپ رو با آب گوشت یاآب مرغ و هویج و سیب زمینی و ورمیشل و کره درست کنی بعد با گوشکوب له کنی بدی. ماهیچه رو بذار هشت ماه یا حداقل یه ماه دیگه
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
برا پوره میوه هم موز و سیب رو بذار یکم بپزن بعد میکس کن بده بخوره. از ۸ ماهگی توش سویق هم بریز.
حریره هویج هم خ خوبه نی نیا خ دوس دارن
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
سویق چیه ؟! میشه درست کردن پوره هویج و هم بگی عزیزم؟موز موقع پخت خراب نمیشه؟
سویق یه پودر مقویه که توضیحش طولانیه عزیزم اما عطاریای معتبر دارن میتونی بپرسی. موزم نه خراب نمیشه با سیب خ خوشمزه میشه فقط باید کم بپزن یعنی زود پخته میشه.حریره هویجم اینجوریکه هویجو میپزی بعد له میکنی بعد یبازم با آرد برنج میپزی مثل فرنی بشه بعد توش کره و پودر بادوم بزن هم مقویه هم نی نی دوس داره هم این غذا چون ماده خراب شدنی نداره توش میتونیم این فصل جایی رفتنی با خودنون بپزیم ببریم