2777
2789
عنوان

پدر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان اگر پدرشوهرت ادم بي فكري بود و شوهرت ميخواست پول رو بده راضي ميشدي ايا؟؟؟ مسلما نه

ن والله،خیلی خودمم ب ایناش فکر میکنم ولی چی کنم دلم طاقت نمیاره انگار عذاب وجدان میگیرم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
سعی کن به نوعی رضایت پدر رو هم جلب کنی

رضایتش فقط با پول نقد جمع میشه فقط پولو میشناسه دیگه فکر نمیکنه ما هم با بدبختی ب اینجا رسیدیم فقط میخواد بکنه از من

این واقعا پول نداره چون همه رو میده ب باد فکر نداره،گرفتارم کرده این وسط چون ادم احساساتیم نمیتونم ب ...

نه بابا ،نده ،حرص الکی هم نخور 

بدی باز دومیلیون دیگه کِی میتونی جور کنی ؟

باور کن کم کم بقیشم خرج میشه و باز تا چند وقت بی ماشین می مونین

اصلا جواب شوهرتو چی میخای بدی ؟

بعد یه مدت اگه شاکی شد و غر زد چه جوابی داری بدی ؟

اگر شوهرت رضایت داره و باباتم با ۵۰۰ تومن راه میفته ،۵۰۰بده به بابات 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
نه بابا ،نده ،حرص الکی هم نخور  بدی باز دومیلیون دیگه کِی میتونی جور کنی ؟ باور کن کم کم بقیش ...

اگه بش بدم ک عمرا بتونم جمع کنم ب این زودیا،شوهرم دیگه از دستش کلافه شده ب روم نمیاره ولی میفهمم خودم،چون هربار جلو شوهرم میگه پول بده بهم انگار من بچش نیستم عابر بانکشم،خدا شاهده اصلا در حقم پدری نکرده حسرت همه چی ب دلم گذاشته ولی باز من انقد دلم کوچیکه ناراحت میشم براش

بگو بابا جون مامان صدبار گفت پول بده بابات ولی ببخشید من خودم صلاح نمیدونم 

شما پول رو برای چی میخوای؟ بگو خودم همونو تهیه کنم بدم بهت اگر واجبه

بعدم تونستی همین امروز برید دنبال ماشین بخرید تموم شه بره

عاااقا اینم میشه زنگ بزن بهش بگو بابا داری یه پنج شیش تومن قرضی بدی ما لازم داریم دیگه خودش متوجه میشه😁

بگو بابا جون مامان صدبار گفت پول بده بابات ولی ببخشید من خودم صلاح نمیدونم  شما پول رو برای چی ...

وای همونجا سر فحش رو میکشه بهم ،یه ادمیه ک نگم برات جز پول هیچی نمیشناسه،بعدم طاقت نه شنیدن نداره خیلی شیک میخوابونه تو گوشم نمیزاره من انقد قشنگ براش حرف بزنم

وای همونجا سر فحش رو میکشه بهم ،یه ادمیه ک نگم برات جز پول هیچی نمیشناسه،بعدم طاقت نه شنیدن نداره خی ...

پس فقط تلفنی صحبت کن

حالا صحبتم لازم نیستا

شریع برید بخرید

ولی احترامشو داشته باشه گناه داره بالاخره پدره دیگه، شَم اقتصادی نداره .

پولتو نگه داری یا ازش بدی نمی تونی بخری دیگه وگرنه یکم میدادی بهشون دلش به دست بیاد.

پس فقط تلفنی صحبت کن حالا صحبتم لازم نیستا شریع برید بخرید ولی احترامشو داشته باشه گناه ...

اره واقعا از اقتصاد هیچ نمیدونه،پس انداز براش فحشه