2777
2789
عنوان

آنزیم کبدی

| مشاهده متن کامل بحث + 53507 بازدید | 23 پست
تروخدا زودتر برو درش بیار .من مقاومت کردم نرفتم سنگ افتاد تو مجرا افتادم ای سی یو .. برو سر پایی درش ...

ممنونم اتفاقا دکتر گفت درش بیاری خوبه البته یه دکترم قبلا بهم گفته بود کاری باهات نداره دست نزن تا زمانی درد نداشت پس برم درش بیارم شما میدونی چه سایز سنگی خطر ناکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبض برای منم میزنه بخاطر خروج صفرا از کبده طبیعیه .

آنزیم های کبدت هر دوتاش لب مرزه .نمیتونم بهت بگم ast هم نرماله برات . ما ی رنج داریم که فقط جامعه پزشکی ازش سردرمیاره اونم رنج سنهاست.. زنهای جوون آنزیم کبدیاشون هردو زیر 20 هست باور کن حتی زیر 15 

اما مردها نه رنجی بین 25 تا 34 دارن معمولا . تو نسبت ب هم سن هات انزیمهات بالا ست و این ی هشداره

قول میدم ی باشگاه بزی زیر ده میرسن آنزیم هات

ممنونم اتفاقا دکتر گفت درش بیاری خوبه البته یه دکترم قبلا بهم گفته بود کاری باهات نداره دست نزن تا ز ...

سنگ ریز باشه بدتره. اگه درشت باشه نمیتونه بیفته تو مجرا ولی شما باید حتما سو نو رو ببری پیش گوارش و کبد . ب جراح اعتماد نکنید نود درصدشون دست ب تیغن و پولکی.

اگه نیازه جراحی کنی دست دست نکن . ی روزه مرخص میشی

سلام عزیزم من سوپروایزر آزمایشگاهم ببین هزار علت داره .. اول اینکه شما باید سونوگرافی بدی تا از لحا ...

سلام عزیزم.همسرم یکسالی هست ک بدنش جوش های ریز میزنه و خیلی خارش داره، سونو داده گفتن بد چرب گرید یک داره و آزمایشش هم، (AST, 23) و  (ALT ,14) هست‌،مشکلش چی میتونه باشه؟

سلام عزیزم.همسرم یکسالی هست ک بدنش جوش های ریز میزنه و خیلی خارش داره، سونو داده گفتن بد چرب گرید یک ...

گرید یک خیلی  مشکلی نداره و همه داریم . 

اما در کل شاید انزیمهاش نرمال باشه ولی سو نو  چربی رو تایید میکنه.کبد چرب یعنی اگر تخریب و التهاب بافت داشته باشیم اونوقت آنزیم ها هم بالا میرن. هر کبد چربی تو سو نو معلوم میشه اما هر کبد چربی انزیمهاش مختل نمیشه .  آزمایش تری گلیسیرید بده هم کلسترول 

Tg . Col. Sgot .Shot.Hal.ldl. GGT. 

اینها چکاپ کبده . موفق باشی .