2777
2789
درسته . همیشه استثناهایی وجود داره .  واسه من بعد از یک هفته تاخیر موعد ، بتام ۱۵۰ بود و پسر ش ...

میشه به من کمک کنید من بتام ۴۸۴۳ باید ۱۵فروردین پری میشدم نشدم  پنج روز بعد پری بی بی زدم مثبت بود دو روز پیش از دادم بتام انقد بود بنظرت تون چیه ؟؟؟

میشه به من کمک کنید من بتام ۴۸۴۳ باید ۱۵فروردین پری میشدم نشدم  پنج روز بعد پری بی بی زدم مثبت ...

عزیزم تاریخی که شما عضو شدی ، زایمان من بود و الان بعد از این مدت اومدم نی نی سایت. حتما جنسیت نی نی شما مشخص شده . دختره کوچولوتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاریخی که شما عضو شدی ، زایمان من بود و الان بعد از این مدت اومدم نی نی سایت. حتما جنسیت نی نی ...

نه عزیزم سقط کردم😢الان شش ماه گذشته همه آزمایشا رو دادیم با همسرم همه چیمون خوب بود دوباره دارم اقدام میکنم ایشالله این دفعه سالم باشه واسم دعا کن