2777
2789

سلام. چند ساعتی میشه که فهمیدم دختر عموم به خاطر سرطان کبد حالش وخیم شده و دکترها جوابش کردن، قبلا در مورد بیماریش میدونستم ولی اینکه درکت ها جوابش کردند رو تازه فهمیدم

دختر عموم مادر سه تا بچه اس، سه تا پسر که کوچیکیش دو ساله است، 

میخوام براش ختم هزار جمد شفا بذارم، کسی هم اینجا ندارم کمک کنه، تو شهر غریب زندگی میکنم

انشالله به حق این وقت و ساعت مبارک خدا سایه مادرتون رو از سرتون کم نکنه و سایه آتون رو رو سر بچه هاتون نگه داره. هیچ بچه ای بی مادر نشه

اگر تو ختم حمد کمکم کنید دستتون رو میبوسم

چند ماه پیش دختر خاله ام بخاطر تصادف فوت شد با چهار تا بچه، 

الان هم دختر عموم با سه تا بچه، حالش بده 

خیلی سخته

خودم سه تا بچه دارم، اینقدر ناراحتم، شوکه شدم، براش دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۱۰ تا من میخونم

ولی کاش عنوان تاپیک رو بهتر میذاشتی که بیشتر بیان

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

ان شا الله که خداوند کریم و رحیم به حرمت امام رضا (ع) که امشب شب ولادتشونه به همه ی بیماران مخصوصا بیمارانی که علم امروز نمی تونه درمانشون کنه، شفای عاجل عنایت کنه. همینطور به دختر عموی شما. خدا به بچه هاشون رحم کنه. 5 تا حمد می خونم به نیت 5 تن.

با خوبی به هم زندگی زیباتر و دوست داشتنی تره. O_O
چی میذاشتم؟

مثلا من بودم میذاشتم

دختر عمم با سه تا بچه سرطان داره و دکترا جوابش کردن لطفا بیاید به کمکتون نیاز دارم

نمی‌دونم شاید اینطوری بیشتر بیان

ببخشید عزیزم

خدا شفا شون بده انشاء‌الله

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات