2789
عنوان

آیا میخواهید لقب خود را بدانید؟😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 16408 بازدید | 2287 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@azaliaaaaa     عكس علي سگ سيبيلمم بزار

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
@narngk   سلطان شکستن گوشی خخخخ @ح_ریحانه    حاج خانوممم ظرف شور     ا ...

😂😂😂😂😂منِ کوزت

توام لایکر بزرگ😐😐لیلا جدیدا ترک کرده توجاشو گرفتی

@لیییییییلا  شاعر و قافیه ساز بزرگ😂😂

@narngk  زینبِ خرابکار😂😂😂(اشاره به گوشی)

@آدریانا1376adriana  مادرشوهرِ بوووووووووق

@سوگند22  عشقِ زشتم😎😍و یکم شکمو😐😐

@الی_74 ستاره سهیل😒😒

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
یکی از کاربرا تعریف میکرد همسایشون وسط رابطه هی داد میزنه قاسممممممم ج....... قاسمممم ب..... قاسم ...

خاك ب سرم😂😂😂😂😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خاک بسرم لو رفتم😱

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

😂😂😂😂

ايييشششش چقد زشته بوده خبر نداشتم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چندسال پیش که پاتوق من و دوستام نی نی سایت بود به من میگفتن الینا خروسی

الي لنگ دراز من بگمم؟

چندسال پیش که پاتوق من و دوستام نی نی سایت بود به من میگفتن الینا خروسی

به پروفت میاد😁

میگفت عمه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم چند عدد الکی گذاشتم قبول کرد😂😂😂😂

خدا حفظش كنه😘

@patience   مهربون @zahra0010   فهمیده @8288   پشمک @دختر_شیطونک   مرم ...

قربونت عزیزم لطف داری فداتشم

@دختر_بلوچ    مظلوم

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

خار تفاهم

تفاهم#  

@لنااااا     ستاره سهيل

😂😂😂😂

@nazaniiiin   جیگر سایت😘😘😘

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑