2777
2789
من از خودم حرف نزدم كارشناس اقتصادى كه خيييلى هم وارده ميگه. شما برو هركارى ميخواى بكن پولاتو ازدست ...

افرین به گارشناس اقتصادی تون..

یک دکتری از دوستان یک ماه پیش برای ویزیت رفتن..

بهش گفته فست فود و.. عیب نداره ..و مخالف ادمهای که مخالف این نوع غذاهان..

و  قرص دارو تجویز کرده...

کارشناس اقتصادی تون مثل دکتر که دیدیم هست..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست همسرم دستگاهی خریده ادعا میکنه که۱۱تومن پولشو داده ولی ماهیانه۳تومن درمیاره شما چیزی از بیت کوی ...

بله اطلاع دارم

حرفشون زیاد درست نبست..اون دستگاه احتمالا پول برقش زیاد داره میاد.. سودش کمه..باید بیشتر سود بده

دستگاه 5 میلیونی سودش یک میلیونه دویست حدودا

اینم بدونید بیت کویین یا ارز دیجیتال تا حدود یکی دوسال دگه خریدش خوبه..

هرکی بخره به قاطعیت قیمتش بالا میره..

الان زیاد نمیصرفه دستگاه گذاشتن

باید مکان مناسب داشته باشید

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
شنیدم ارز دیجیتال مثل قبل نیست دارن جمعشم میکنن  درسته

خیر اینطوری نیست

دستگاه بزارید اگر جای مطمینی نباشه ممکن دردسر بشه

و طرح جامع هم نیس که همه جمع کنند

شدنی نیست..فقط میخوان مردم سراغش نرند..

بدلایل تعهد پاریس خانم ابتکار .. مشکل ایجاد شده..

در خودی خود اصلا ارز دیجیتال جمع نمیشه

چون کتاب و تزش خیلی وقته گفته شده

جهان بدون دلار.. 

دلار سقوط کرده و ارز دیجیتال بجاش اومده..

اما من یک عده معتقدند کشورها زیر بار این اتفاق کلان نمیرند چون پیامدهای خوبی نداره

افرین به گارشناس اقتصادی تون.. یک دکتری از دوستان یک ماه پیش برای ویزیت رفتن.. بهش گفته فست فود ...

شما كارشناس  اقتصادى درست رو انتخاب كن.

ضمنا من به شما گفتم بورس وارد نشو؟ من براى راهنمايى استارتر گفتم. خالا شما چرا اينقدر اصرار به ورود به بورس و بيت كوين دارى؟! !!!! خوبه كلاهبرداريهاى بيت كوين خبرش همه جا پيچيده!

كلا هركس اختيار مال خودش رو داره من فقط هشدار دادم ديگه شنونده خودش بايد تشخيص بده.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
بله اطلاع دارم حرفشون زیاد درست نبست..اون دستگاه احتمالا پول برقش زیاد داره میاد.. سودش کمه..باید ب ...

میشه درخواستمو قبول کنید 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شما كارشناس  اقتصادى درست رو انتخاب كن. ضمنا من به شما گفتم بورس وارد نشو؟ من براى راهنما ...

شما درست میگید

خواهشا همینجا اطلاعاتتون رو بگید دیگه همه باهم سود کنیم انشاالله

چشم عزیزم

ولی سوال من دررابطه با بورس نیس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"