2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 66 پست
مهم برادرتونه ک بخواد یا نه  شما نباید نظر بدی  زندگی اونه  بعدشم اون بنده خدا کار ...

عزیزم من خودم جدا شدم ،ولی هرکسی میاد تا میگم جدا شدم حتی علت جدایی هم ازم نمیپرسن میگن باش خداحافظ

من به هر که میگم جدا شدم ،میرن و پشت سرشون هم نگاه نمیکنن

خب بستگی به جایی هم که زندگی میکنیم دارها

اگه تو شهر کوچیک باشی بله کمی سخته

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خیلی بده خیلیافک میکنن خانواده دختر ازپسربدمیگه میگه پسرمقصربوده بازخانواده پسرمیگن دخترمقصربوده..این باعث میشه نتونن اعتمادکنن بترسن

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

لیاقتتو ندارن. انشالله که مورد لایق هم پیدا میشه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

چندسالته؟

اتفاقاالان اونایی که طلاق گرفتن وبچه هم دارن با پسر مجرد هم سن خودشون ازدواج میکنن تازه تو که فقط توعقدجداشدی

به نظرم تو حق داری با پسر مجرد هم سن خودت ازدواج کنی اونام بیخود میکنن میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حتما یه جور بدی میگی.من چندتا از دوستام جدا شدن و دوباره ازدواج کردن اتفاقا همسر جدیدشو ن خیلیم از ق ...

مامانم میگه هر کسی با نیتی ازت پرسید همون اول بگو من جدا شدم،اگر خواست بره از همون اول بره

یکی از آشناهای ما خانمی است متولد سال ۶۰ و مطلقه بود یک پسر ۱۵ ساله هم داشت الان با یک پسر متولد ۷۴ ...

چطور خانواده پسرراضی شدن توسن کم برن خواستگاری همچین خانومی که یه پسر۱۵ساله داره؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆