2777
2789
عنوان

شما اگه یه همچین چیزی ببینین بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 195 پست
خب دون دون باشه زشت نیست  صاف صاف ک نیست پاهاش یکم بیشتر یکم معلومه

خوب معلوم باشه .نه که زشت نیست پوستت اینطوریه با اعتماد به نفس باش هرچی سعی کنی خودتو قایم کنی بدترجلب توجه میکنی بااعتماد بنفس بپوش برو باشگاه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عجیبن بعضیا سریع میزنن به اون راه ولی بعضیا حرکات و پر رویی خارق العاده دارن😂تو اتوبوس من عینک ...

امروز همه پشتا پشمی شدن 😂😂😂

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
آخه همه نگاه شمارو ندارن میگن این ک اینطوریه چرا اصلا میپوشه مگه مجبورش کردن 

گلم اره فضول همه جاهست‌من چی لگم که پسو دارم و یه کم زخم شده و همه یهینی همه ازم می پرسند یه کم دونه زده بود پشتم به خاطر بیماریم دیونم کردند بس که پرسیدند چون باید میرفتم امپول میدم هر دفعه رفتم پرسیم اخ خیلی خیلی حس بدی هست خودم اصلا اصلا از کسی نمی مرسم نگاه نمیکنم ای کلش مردمون یاد میگرفتند این کارها این فضولیا پیش از حد گناه هستش 

همه چی درست میشه 
عه وا خودتو ميگي🤣🤣🤣ببخشيد فك كنم اكثر خانوما ساق پاهاشون اينجوريه بخاطر استفاده از ژيلت و اينا ...

چرا مال من خیلی ضایع هست 😭😭😭😭میخوام برم از این ماه لیزرر 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
😐خودمم 

اون دون دونا به خاطر مویه زیر پوستیه عزیزم منم رعایت نکنم به وجود میاد رو پوستم،همیشه اون قسمتا که دون دون داره کیسه بکش اپیلاسیونم نکن چون بدتر میکنه اوضاعو،یا باید لیزر کنی یا اینکه از پودرو اسپره موبر استفاده کنی قشنگ کیسه بکش تو حموم اون قسمتارو کم کم خوب میشه ولی باید مداوم باشه این کارت

ن لیزر هم نکردن شانس گند من هست 

نمیدونم

منم پاهام دون دونه.تنها نیسی.غصه نخور 😊

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
عزیزم سخت نگیر من خودم پوستم سفیده ولی موهای پاهام ضخیمه و باشگاه میرم چون دلم نمیخواد کسی ببینه وقت ...

منم خستم شده میخوام برم لیزر پوستم سفیده خیلی موها تو چشم 

به مربیت چه مربوطه که بخاد بگه چی بپوش چی نپوش 😐

میگه که چون پاهات کپل بفهمم کم کردی خودت هم انرژی بیشتر بشه وقتی میبینی پاهات کپل 

یه حالت دون دون جای موهایی ک زده 

با ژیلت نزن مسئله ات رفع میشه..

پیشنهادم اینه با پودر نوره# بزن همون واجبی# هست؛بزن رو هشتگ قبلا در موردش به یکی از دوستان گفتم

خواستی بگیری سنتی بگیر

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید