2777
2789
عنوان

من یک ماما هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 13987 بازدید | 190 پست
عزیزم احساس نمیکنی خودتم داری پزشکارو زیر سوال میبری کلا ببینید بچه ها هرکسی اگه ی دانشجوی پزشکی یا ...

در ضمن ، شب بیداری و شیف واستادن و درس های سنگین برای یک ماما هم هست ! برای یک پرستار هم هست 😊

ولی بعضی دکترا میپیچونن(بعضیااااا) و هیچکسم کاریشون نداره

اما یک ماما خدایی نکرده این کارو کنه ، دیگه ....

دیدم_که_میگم#  

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلیل خواب رفتن وسوزن سوزن شدن رون پای راست توبارداری چیه؟خطرناکه؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من حسابی جوابشو دادم خودتو ناراحت نکن من که عاشق ماما ها هستم هروقت میرم بیمارستان برای چکاب خیلی خوش روومهربون برخوردمیکنن با خودم ونی نی توی دلم😍هروقت میرم کلی بهش میخنده میگه ببین چه تپل شده فسقلیت

خسته نباشید

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559

متاسفانه تو فرهنگ ما فقط پزشک و مهندس انگار زحمت کشیدن. من امریکام اینجا برای زایمان خیلیا فقط تحت نظر ماما هستن مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشن کار پزشک با ماما فرق داره مرتبطه ولی فرق داره کی میخوایم بفهمیم همه انسانند امکانات و استعدادها و علایق فرق داره 

عزیزم دلیل خواب رفتن وسوزن سوزن شدن رون پای راست توبارداری چیه؟خطرناکه؟

وای به خدا شرمنده ی خانوما 😔

هنوز توانایی جواب دادن به سوالات رو ندارم خواهرِ خوبم ، مامان نگرانِ نی نی کوچولو ! 

انشالله که چیزی نیست

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
من حسابی جوابشو دادم خودتو ناراحت نکن من که عاشق ماما ها هستم هروقت میرم بیمارستان برای چکاب خیلی خو ...

وای خیلی ممنون بابت انرژیت خواهرِ خوبم

خدا خودتو توو دلیتو حفظ کنه !

زودیِ زود فسقلیت سالم بیاد بغلت

متاسفانه تو فرهنگ ما فقط پزشک و مهندس انگار زحمت کشیدن. من امریکام اینجا برای زایمان خیلیا فقط تحت ن ...

صد در صد همین طوره فروغ خانوم 

بله مرتبطه اما فرق داره !

زایمان قاعدتا باید طبیعی باشه زیر نظر ماما مگر در شرایط خاص که باید متخصص این کارو انجام بده 

به هر حال ماما و متخصص زنان مکمل یک دیگر هستند 

شما متولد امریکا هستید؟

وای خیلی ممنون بابت انرژیت خواهرِ خوبم خدا خودتو توو دلیتو حفظ کنه ! زودیِ زود فسقلیت سالم بیاد بغ ...

فداتم❤️

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
صد در صد همین طوره فروغ خانوم  بله مرتبطه اما فرق داره ! زایمان قاعدتا باید طبیعی باشه زیر نظ ...

نه عزیزم متولد امریکا باشم که اینقدر سلیس نمیشه فارسیم منم چند ساله اومدم 

اتفاقا اینجا برای سرماخوردگی و مشکلاتی که پیچیده نباشه ما پیش نرس فوق لیسانس یا دکترا می ریم پیش پزشک نمیریم همیشه 

یا من خودم بارداری دومم های ریسک بود میرفتم مطب دکتر نرسش منو میدید اگه مشکل خاصی بود دکتر رو صدا میزد کلا دو بار تو بارداریم دکتر رو دیدم 

من دیروز ساعت 19 کیت تخمک زدم و مثبت بود تا کیوقت دارم واسه نزدیکی کردن؟؟

من فعلا مدرکی ندارم برای مامایی 

ولی طبق چیزی که در کتاب های زیست شناسیم خوندم 

تخمک بعد از آزاد شدن نهایتا تا ۴۸ ساعت فرصت داره و قابلیت پذیرش اسپرم رو داره ! که بتونه باهاش لقاح بده 

بعد از ۴۸ ساعت این قابلیت کاهش پیدا میکنه و دیگه به صفر میرسه !

نزدیکی تا ۲ روز فرصت دارید ولی هر چه زودتر بهتر ! چون تخمک تا ۲ روز میتونه منتظر بمونه ...

نه عزیزم متولد امریکا باشم که اینقدر سلیس نمیشه فارسیم منم چند ساله اومدم  اتفاقا اینجا برای س ...

آها . نه آخه منم میشناسم یکی رو که متولد امریکا بود ولی چون توو خونه همش فارسی حرف زدن تا بچه فارسی رو کامل بلد باشه ، دیگه عینه ما حرف میزد .

نرس همون پرستار دیگه درسته؟

بله اونجا طبق اوصوله همه چی ولی ایران متاسفانه هنکز فرهنگ خیلی چیزا جا نیفتاده 

انشالله تنتون سلامت باشه و بچه هاتونو خدا حفظ کنه