2777
2789
عنوان

آخراشه....😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
دقیقا عین معلولا راه میرم هربارمیخوام پاشم به دیوارچنگ میزنم یایه چیزمیگیرم که پاشم خیلی سخته

دقیقا مثل همیم. من پاهام انگار پرانتزی شده خیلی باز باز راه میرم😂 جمع نمیشه

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منک ترکیدم اندازه نهنگ شدم 

😂😂

آخ ک ذوق این وروجکا همه چی رو از ذهن ادم میبره😍😍

بخدا ازخودم خجالت میکشم وقتی میخوام پاشم به خصوص شوهرم حس میکنم یجورنگاه میکنه عین اینکه یه معلول داره میبینه

منک ترکیدم اندازه نهنگ شدم  😂😂 آخ ک ذوق این وروجکا همه چی رو از ذهن ادم میبره😍😍

منم یوقور شدم ۱۴کیلو وزنم رفته بالا مثل فیل شدم😂😐 اما هربار که بهش فکر میکنم همه این سختیا شیرین میشه برام

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
 دارم ازشدت خارش میمیرم حس میکنم استخونای لگنم ازهم وارفته نه میتونم درست بشینم نه درست بخواب ...

من کل دوران بارداریمو تنهابودم

همسرم نبود خدا کمکم کرد ب غریبی رحم کرد مشکل خاصی نداشتم جز این شبای اخر ک اونم طبیعی هست باید تحمل کرد دیگ

بخدا ازخودم خجالت میکشم وقتی میخوام پاشم به خصوص شوهرم حس میکنم یجورن ...

دقیقا مثل منی بخدا😂از درد لگن و کمر اصلا دلم نمیخواد خم بشم  فقط صاف به سختی راه میرم.بعضی وقتا از رو زمین چیزی بخوام صبر میکنم شوهرم بیاد بده بهم😁😂 اصن خم میشم تمام استخونام انگار باز میشن

الهی آمین🙏من ۳۲ هفته هستم ولی از ۳۰ هفته خواب ندارم و دایم پام میگیره و استخونام از درد دارن میترکن ...

خداکمک میکنه وشیرینی لحظه وصال همه چیوازیادت میبره😍

دقیقا مثل منی بخدا😂از درد لگن و کمر اصلا دلم نمیخواد خم بشم  فقط صاف به سختی راه میرم.بعضی وقت ...

خدابه همه رحم کنه و زایمان خوبی داشته باشیم حداقل یه بچه اروم نصیبم ن بشه بتوانیم شباخوب بخوابیم

اره خداخواسته اولی روخودم میخواستم

خوبه خداحفظشون کنه مال من با۱۶سال تفاوت سنی شد دخترم۱۶سالشه الان پسرم میخاددنیا بیاد این فاصله ام مزه خاصی ولذت خاصشوداره