2777
2789
عنوان

شوهر بدغذا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 42 پست

ازش بپرس چ طعمی بیشتر تو غذا دوست داره ... همه قرمه سبزی ترش دوست دارن ولی شوهر من از عذا ترش متنفره ... این قلقاش باید دستت بیاد حله کارت 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان موقع بیرون دوست داره عجب بهش بگو یکبار خودت بپز ببین چه شکلی می پزی خونه مامانش میخوره

حالا اصلا مامانش هيچي بلد نيست درست كنه هااا تو دوران دوستيمون هروقت عكس ناهار و شامشو ميداد بهم تو دلم ميگفتم چطوري اينارو ميخوره حالا اومده واسه من ناز ميكنه 😡

شوهر دوست من کلا گوشت نمیخوره مرغ فقط سینه میخوره یه تیکه غضروف استخون یا هرچی دور مرغ باشه نمیخوره ماکارونیش فقط باید پیازو هویج و‌سیب زمینی باشه تو‌ موادش غذای بیرون اصلا پلو مخلوط اصلا کلا هیچی نمیخوره دوستمم همه جا هواشو داره میدوئه میره تو مهمونیا براش سیب زمینی سرخ میکنه

دستپختت خوبه؟دستپخت خیلی مهمه  ازش بپرس خوب چجورغذایی دوست داره

بنظر خودم كه خوبه ميدونم چ چيزايي دوس داره تعداد غذا هايي كه دوست داره و ميخوره خيلي محدوده هرچيزي نميخوره اصلااااا واقعا سرگردونم كه چي درست كنم

یه بار بزار همسرت درست کنه ببین تفاوتی هست؟ شاید چاشنی غذا مورد علاقش نیست.. تو خونه مامانش چی میخو ...

والا ناز و اداش فقط برا من خونه مامانش سنگم بزارن با جون و دل ميخوره به به چه چه ميكنه 

خودشم يه تخم مرغ ساده ام بلد نيس درست كنه فقط ايراد گرفتن از من بلده

بنظر خودم كه خوبه ميدونم چ چيزايي دوس داره تعداد غذا هايي كه دوست داره و ميخوره خيلي محدوده هرچيزي ن ...

بنظر من خیلی مستقیم ازش بپرس که چی دوست داره ومشکلش چیه 

غذاهای جدید درست کن بذار هوس کنه یا غذاهایی که دوست داره توشون یکم تنوع بده 

نميدونم بخدا روانيم كرده ديگه

فقط غذای شما اینجوره یا واسه همه؟ مثلاً دستپخت مامانش براش چجوری بوده؟ 

اگر اونو می‌خورده و دوست داشته سعی کن چاشنیش مثل اون کنی اگرم کلا همینجوره راهی به ذهنم نمی‌رسه....

فقط غذای شما اینجوره یا واسه همه؟ مثلاً دستپخت مامانش براش چجوری بوده؟  اگر اونو می‌خورده و دو ...

مامانش كه هرچي ميزاشت جلوش ميخورد با اينكه واقعا از نظر من بد مزه بود حتي اگه مادرش نون و رب ميزاشت جلوش بدون ذره اي غرغر ميخورد حالا من اگه يه ذره اينور اونور شه غذام ناز ميكنه و نميخوره😒😒😒😒

بنظر خودم كه خوبه ميدونم چ چيزايي دوس داره تعداد غذا هايي كه دوست داره و ميخوره خيلي محدوده هرچيزي ن ...

والا همسر منم همینه

تعداد غذاها محدوده و خیلی زود دوباره غذای تکراری میخوریم...

ولی خب خداروشکر اونایی که درست میکنم دوست داره

[QUOTE=97013757]والا ناز و اداش فقط برا من خونه مامانش سنگم بزارن با جون و دل ميخوره به به چه چه ميكنه  خودشم ...[/QUOTEشما غذا درست کن بگو مثل غذای مامانته...چطور اونجا میخوری؟