بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بکوشتش کلا هر چی جاریه تو دنیا خدا همشو نابود کنه اون بدا شووو بخدا اونقد باهاش خوبم که نگو ولی تا حدی ولی اونفهمیدم اونجوریه حالم ازش بهم میخوره تو یه ساختمونیم به دلایل مختلف مجبورم هر روز ببینمش و باهم باشیم خیلی دقم داده
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خدا بکوشتش کلا هر چی جاریه تو دنیا خدا همشو نابود کنه اون بدا شووو بخدا اونقد باهاش خ ...
الهی امین...دیوونه ای ...منم با این خل خوب بودم اخرش روانی زده بلاکم کرده تا حالا چن بار پشت سرم حرف زده باز گفتم ولش کن ببخشمش ایندفعه دیگ لیاقت نداره ....تو هم سگ محلش کن بزا بفهمه عتیقه نیست
نمیدونم چه هیزم تری بهش فروختم که اینطوری بامن برخورد میکنه ِِناراحت میشم ولی مهم تر از ناراحتی علت رفتاراشه اصلا رفتار بدی باهاش ندارم اصلا در شان خودم نمیبینم بخام مثل اون رفتار کنم .نمی دونم چرا اینطوری برخورد میکنه جاری کوچیکمم بود جلوی اون تحقیر شدم .با یه نگاه تحققیر امیزی بهم نگا کرد خیلی ناراحت شدم .البته این اولین رفتارش نبوده خییییلی از این رفتارا با من داشته خیلی دلمو شکسته بی علت
الهی امین...دیوونه ای ...منم با این خل خوب بودم اخرش روانی زده بلاکم کرده تا حالا چن بار پشت سرم حرف ...
تویه فامیل چند نفر اینجوری جاریا باهم قهر بودن اون موقع ازدواج نکرده بودم منم گفتم خاک تو سرشون چی میخوان از هم همش الکیع ادم به خودش بستگی داره جاری از خواهر بهت نزدیک تره الان دارم چوب اون حرفو میخورم جیکم در نمیاد باید یه سال صب کنم تا کامل جدا شم تا اونموقع سعی میکنم یجورایی مدارا کنم