2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست
خانم دنبال رمال و فالگیر جادو نری بدتر نکن اوضاع رو صدقه بده حتی شده یه خروس قربونی کنید

کردم.هر روز اسفند دود میکنم اوایل فکر میکردم واسه بارداریه میگفتم یکم افسردم اما دیدم نه میخوام بر سمت شوهرم اما نمیتونم.یهو برمیگردم ازش

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم دنبال رمال و فالگیر جادو نری بدتر نکن اوضاع رو صدقه بده حتی شده یه خروس قربونی کنید

دقیقا .منم دیروز همین طور الکی رفتم یه فالگیر کف دستمو بخونه .بعد گفت شوهر کردی گفتم نه .بعد گفت بختت رو بستن .سی تومن بده باز کنم🤣🤣🤣 گفتم چطو نفهمیدی مجردم اما فهمیدی بستن

میترسم برم دعا نویس.به نطرتون اصلا اینجور چیزا حس یا نه.یا من الکی حساس شدم

ن هستش. مال منم چند نفر باز کردن دقیقا اون چیزایی ک بکدش رو گفتن. ک مثلا دعای جدایی برای من و همسرم زدن

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
دقیقا .منم دیروز همین طور الکی رفتم یه فالگیر کف دستمو بخونه .بعد گفت شوهر کردی گفتم نه .بعد گفت بخت ...

احسنت بهت😂😂😂😂😂😂😂

وایی عالی بود خوبش کردی😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

تمام درهای خونه، کمدها و کابینت ها رو باز بذار. سوره تکویر رو سه بار با صدای بلند بخون که صدات باید به همه جاهای خونه برسه. اگر نمیرسه تو دو نقطه از خونه بخون. چیزی باشه پیدا میشه. میگن باطل هم میشه. 

سوره جن رو مرتب بخون، انشاءالله باطل میشه. 

انشاءالله که نکبت سحر و جادو به ساحر و درخواست کننده سحر برگرده و خدا نابودشون کنه. 

ن هستش. مال منم چند نفر باز کردن دقیقا اون چیزایی ک بکدش رو گفتن. ک مثلا دعای جدایی برای من و همسرم ...

خدا خیر نده اون کسای رو که راضین زندگی دونفرو بپاشونن

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
تمام درهای خونه، کمدها و کابینت ها رو باز بذار. سوره تکویر رو سه بار با صدای بلند بخون که صدات باید ...

مرسی عزیزم.بخدا واسه رسیدن به اینجا و این زندگی کلی سختی کشیدم.زندگیمو دوست دارم.نسبت به جاریم دل چرکین شدم.اخه چرا دعا؟

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
تمام درهای خونه، کمدها و کابینت ها رو باز بذار. سوره تکویر رو سه بار با صدای بلند بخون که صدات باید ...

عزیزم منم درخواست دوستی دادم‌میشه قبول کنی؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!