2777
2789
عنوان

افزایش تعداد و کیفیت تخمک در آی وی اف

85661 بازدید | 35 پست

سلام به دوستان عزیزم

من ذخیره تخمدانم پایینه و در حالت عادی اندازه تخمک ها به حد کافی رشد نمیکنه. به دلیل این مشکل و همینطور اسپرم متحرک اندک شوشو دکتر پیشنهاد آی وی اف رو داد.

بنا به دلایلی اعم از اینکه من فیبرم متعدد رحمی داشتم قرار شد اول به اندازه کافی (حداقل ۸ جنین) جنین داشته باشم و بعدش برای عمل اقدام کنم و پس از پاکسازی رحم از فیبرم برای انتقال جنین اقدام کنم.

لازم به توضیح که من الان در مرحله بعد از عمل جراحی هستم که شرح کاملشو در پست دیگه ای نوشتم

بار اول برای تخمک کشی به یکی از بیمارستان های معروف تهران مراجعه کردم و از ۸ تخمک فقط ۶تا به بلوغ رسیدن و از اونا هم کلا ۲تا جنین با گرید B تشکیل شد.

بار دوم تغذیه مو اصلاح کردم و با تقویت تخمک هام ۱۶تا حاصل شد که دکتر گفت چون تخمدان راست پشت فیبرم قرار گرفته امکان برداشتن تخمک های طرف راست نیست و بنابراین فقط از تخمدان چپ ۵تخمک بالغ برداشتن که سه تاش جنین شد که دوتاش گریدB و یکی گرید C شد. 

من از پا ننشستم و با مطالعه فراوان مجددا رژیم غذایی، مکمل های دارویی که پزشک دیگه ای تجویز کرد و طب سوزنی برای بار سوم اقدام کردم.

این بار به دلیل زمان و نداشتن مرخصی و... به شهر نزدیکتر یعنی مشهد و مطب خانم دکتر رویا نصیری مراجعه کردم. لازم به توضیح که کار ایشون فوق العاده است و دسترسی به ایشون هم خیلی راحت تر.

بار آخر ۱۱تا تخمک داشتم که خانم دکتر در مرکز ناباروری ارمغان به راحتی از هر دو تخمدان همه رو برداشت و ۸تا جنین تشکیل شد که ۶تا گرید A و ۲تا گرید B بودن.

دلایل موفقیتم و افزایش تعداد و کیفیت تخمک ها:

۱-انتخاب پزشک متخصص و با تجربه و سیکل درمان مناسب و نوع داروهایی که بسته به شرایط هر شخص انتخاب میکنه.

خانم دکتر نصیری ریزه کاری هایی رو رعایت میکنه که در نگاه اول بی اهمیته ولی رعایتشون شانس باروری رو افزایش میده.

۲- طب سوزنی حداقل ۲۰جلسه و در طول مدت یک ماه قبل از تخمک کشی

۳- مراجعه به پزشک، انجام آزمایش های لازم (برای من ویتامین D و آهن و تیروئید و...) که پزشک علاوه بر آهن و ویتامین های  E و D پودر پروکسید وومن رو هم داد که گرونه و حدود پانصدهزار تومان هزینه اش شد این پودر ۳۰ تاست و من مصرفشو طوری برنامه ریزی کردم که تا روز قبل تخمک کشی شبی یک پودر رو قبل از خواب در آب حل میکردم و میخوردم. قابل توجه اینکه مراجعه به پزشک و تجویز داروهای فوق توسط پزشک الزامیه و مصرف خودسرانه ممکنه نتیجه عکس داشته باشه.

۴- ورزش حداقل یک ساعت در روز و ترجیحا یوگا، به همراه حداقل نیم ساعت پیاده روی روزانه

۵- ماساژ زیر شکم با روغن شترمرغ هر شب قبل از خواب

۶- دور کردن استرس حداقل به مدت یک ماه

۷-در طول روز حداقل ۱۰ دقیقه مراقبه انجام دهید یا دعا بخوانید و به دور از هر دغدغه در آرامش مطلق باشید. همچنین حداقل ۵۰ نفس عمیق به صورت ناپیوسته در طول روز بکشید.

۸- رژیم غذایی: من برنامه زیر رو به صورت جدول تهیه کردم و هر روز میخوردم و تیک میزدم:

۱-ژل رویال، که به صورت ۵۰:۵۰ با عسل مخلوط و هر روز صبح ناشتا و شب قبل خواب (۲ساعت بعد پروکسید وومن) و هر وعده به اندازه یک قاشق بستنی خوری کوچک به مدت یک ماه مصرف کردم

۲- میوه های حاوی ویتامین C مثل هویج، پرتقال، کیوی و... حداقل یک میوه در طول روز و به مدت یک ماه

۳- مصرف حداقل ۸ لیوان آب در طول روز به مدت حداقل یکماه قبل از اقدام

۴- مصرف دمنوش هایی مثل زنجبیل، دارچین یا هل روزانه یک لیوان و به مدت حداقل یک ماه قبل از اقدام

۵- مصرف مداوم و روزانه سبزیجات بخصوص گشنیز 

۶-مصرف روزانه ۲عدد گردو ترجیحا صبحانه به مدت یکماه

۷- مصرف تخم مرغ محلی یکبار در هفته

۸- یک قاشق چایخوری عسل و سیاهدانه صبح قبل از صبحانه

۹- مصرف زردچوبه یا شیرین بیان در غذاها

۱۰-مصرف لوبیا و عدس در یکی از وعده های غذایی

۱۱- نان سبوسدار یا نان جو توصیه میشود.

در پناه خدا موفق باشین.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان بارداری؟ هزینه آی وی اف الان چقدره؟

نه عزیزم چون فیبرم رحم داشتم قبل انتقال جنین ، باید عمل می شدم و هفته پیش عمل جراحی فیبرم انجام دادم. انشاالله ۳ماه دیگه جنین های فریز شده رو انتقال میدن.

ولی تخمک کشی انجام دادن و جنین های کافی با کیفیت خوب تشکیل شد.

ایشالا ک باردار شی. هزینشم میگی چقد میشه گلم؟

مرسی عزیزم منم برای شما فرزندی سالم و نیکو آرزومندم، حدود ۵تومان که بیمارستان گرفت و حدود ۳تومان هم هزینه داروها شد. هزینه سونوگرافی هم بهش اضافه میشه که حدود ۵۰۰ هزار هست.

البته بستگی به محلی که میری داره جاهای دولتی خیلی کمتره 

مرسی عزیزم منم برای شما فرزندی سالم و نیکو آرزومندم، حدود ۵تومان که بیمارستان گرفت و حدود ۳تومان هم ...

عزیزم منم ذخیره تخمدانم پایینه. میشه بگین ذخیره شما چنده

منم تو سیکل آی وی اف هستم و متاسفانه سه تا فولیکول بیشتر ندارم. قراره پس فردا پانکچر بشم. خیلی مستاصل شدم

عزیزم منم ذخیره تخمدانم پایینه. میشه بگین ذخیره شما چنده منم تو سیکل آی وی اف هستم و متاسفانه سه تا ...

ذخیره من ۱.۵ ولی بیشتر مشکلم رشد نکردن فولیکول ها بود و اندازه هاشون کوچک و پوچ میشدن.

اونایی هم که بالغ میشدن کیفیتشون خوب نبود و تعداد جنین هام کم میشد که بار آخر با تغذیه و طب سوزنی و ... که بالا شرح دادم علاوه بر اینکه تعداد تخمک هام بیشتر شد کیفیتشون هم عالی بودن.

عزیزم توکل به خدا کن و آرامشتو حفظ کن. هیچی به اندازه آرامش روی سیکل آی وی اف موثر نیست.

به امید خدا نتیجه خوب میگیری و میای اینجا بهمون میگی

نه عزیزم چون فیبرم رحم داشتم قبل انتقال جنین ، باید عمل می شدم و هفته پیش عمل جراحی فیبرم انجام دادم ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو بپذیری منم میخام ای وی اف کنم ذخیره م ۱.۵ هست ممنون میشم 

مرسی عزیزم منم برای شما فرزندی سالم و نیکو آرزومندم، حدود ۵تومان که بیمارستان گرفت و حدود ۳تومان هم ...

هانا جان باردار شدی؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

سلام هانای عزیز منم مثل تو یه بار میکرو ناموفق داشتم که فهمیدم dfi همسرم مشکل داره دوباره میخوام میکرو کنم تخمک های خودمم گویا خوب نبوده خواستم بپرسم شما باردار شدید؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
ذخیره من ۱.۵ ولی بیشتر مشکلم رشد نکردن فولیکول ها بود و اندازه هاشون کوچک و پوچ میشدن. اونایی هم که ...

سلام عزیزم

اتفاقی تاپیکتونو دیدم

ممنون میشم تاپیک اخر منو بخونی و نظرتو بگی