2777
2789
عنوان

فیبرم رحمی

441 بازدید | 21 پست

دوستای عزیزم سلام

منم ۸تا فیبرم رحمی از انواع مختلف اینترامورال، سابسروزال و زیر مخاطی داشتم که بزرگترینش ۷سانت بود و هفته پیش بیمارستان لاله توسط دکتر آصف جاه با روش لاپراسکوپی و هیسترسکوپی عمل شدم و نتیجه عمل خیلی رضایت بخش بود.

دکتر موقع عمل متوجه چسبندگی رحم هم شده بود که طی عمل خدا رو شکر برطرف شد.

من ۵ساله ازدواج کردم و ۴ساله که اقدامم و باردار نشدم

ذخیره تخمدانم هم پایین بود و قبل لاپراسکوپی ۳بار تخمک کشی انجام دادم تا اگه خدای نکرده حین عمل مشکلی پیش میومد جنین فریز شده از قبل داشته باشم و همینطور تخمک کشی بعد عمل ممکنه روی رشد مجدد فیبرم ها موثر باشه

خلاصه راه خیلی سختی رو اومدم و به دوستای عزیزم پیشنهاد میکنم اگه فیبرم دارین هر چه سریعتر اقدام کنید و با عمل از شرش راحت بشین. من چند سال بود درگیر بودم و خیلی دیر به عمل رضایت دادم. همه راه ها مثل طب سنتی و... رفتم ولی فایده نداشت.

اگه سوالی باشه در خدمتم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط اسم دکتر و بیمارستانو گفتی رفتی. تبلیغ نبود؟ 

نه عزیزم راستش من چون چند ساله درگیرم و برام سخت بود تن به عمل بدم و حداقل به ۲۰ پزشک متخصص مراجعه کردم تا به نتیجه دلخواهم رسیدم خواستم از تجربیاتم بگم

ضمن اینکه قبل عمل خیلی به نی نی سایت میومدم و از نظرات دوستان دیگه استفاده کردم بنابراین فکر کردم شاید تجربه من به درد بقیه بخوره.

قبل از اینکه بیام اینجا و تجربیات بقیه رو بخونم فکر میکردم نمیشه با لاپراسکوپی ۸تا فیبرم با اندازه های بزرگ رو در آورد چون نظر پزشک های دیگه هم همین بود ولی حالا خوشحالم که به این روش عمل کردم.

عزیزم منم فیبروم دارم ولی یک سانته، نوع ساب موکوزال که باعث خونریزی و لکه بینی شده میخاستم هزینه لا ...

یک سانت که خیلی کوچیکه و نیازی به عمل نیست. ولی اگه اذیتت میکنه پیشنهاد میکنم با لاپراسکوپی بردار. برای من بیمارستان حدود ۱۲ گرفت ولی برای شما چون تعداد فیبرم کمه و اندازه اش کوچیکه هزینه اش کمتر میشه.

چون جاش بده باعث خونریزی شده و نمیذاره باردار شم

نگران نباش عزیزم، برای اطمینان از تشخیص پزشک میتونی از بیمارستان لاله بپرسی دکتر افلاطونیان چه تاریخی میاد ویزیتت کنه تشخیصش عالیه. خودش هم همیشه بیمارستان مادر یزد ویزیت میکنه و من یکبار اونجا رفتم دیدمش. اگه اومدنش به تهران دیر باشه میتونی بری اونجا

البته اگه چندتا دکتر رفتی و همه میگن عمل که توکل به خدا برو عمل کن

من که خیلی راحت شدم

نگران نباش عزیزم، برای اطمینان از تشخیص پزشک میتونی از بیمارستان لاله بپرسی دکتر افلاطونیان چه تاریخ ...

من تهران نیستم عزیزم، شمالم

دوتا دکتر گفتن عمل

فقط دارم ال دی میخورم که خونریزیم بند بیاد